Midwife10 @Ebruli_08 sen sanırım şu iğne olayından sonra bana bi kızdın 😅 ben sana evham yaptırmak da istemedim yönlendirmek de istemedim hala daha aynı görüşteyim ilaç konusunda bana kendi doktorum endol fitili ağrın oldukça al dedi 25den 32-33 kere kadar hatta kanamandan hastanede yattım tedavi olarak sürekli getirdiler koymadım bile çünkü kalple ilgili damarın erken kapanması ile ilgili sıkıntı birde şu azalması yapıyor güvendiğim doktor bile al hiçbirşey olmaz ben niye vereyim demesine rağmen almadım belki toplamda 10kez anca kullandım o bana reçete olarak günde 3 kez yazdı. Kaç doktora daha danıştım ve kendimde bildiğimden kullanmadım . Sana da dikloron konusunda bildiklerimi ve uyguladıklarımızı yazdım güvenip güvenmemek sana kalmış .şimdide soruyorum çünkü normal bir gebelik değiliz normal gebe olsan lekelenme takip et hareket takip et der sana ama biz serklajlıyız ordan gelen kanama sence her anlamda normal olabilir mi? Pembesi geliyor diyorsun kan sulandırıcı kullanıyorsan eğer orda bebek baskısı olduysa pembemsi gelebilir zorlamadan o yüzden soruyorum . Baktım cevap yazmamışsın bile üzüldüm valla ben sana seni düşünüp yazmıştım sen bilirsin