merveanne_ ben ilk gittiğimde bilgilerimi aldılar adıma dosya açtılar rahim filmi cektirmistim onu verdim dosyaya koydular eşimin sperm testini verdim dosyaya koydular bide Ali aras var orda onada aynı güne randevu aldım bidaha gelip gitmek mââl olmasın diye ondada eşim kan verdi hastalık filan varsa göstersin diye onlar hemen cikmiyor cikinca aldim getirdim asistanlara verdim onuda koydular dosyaya sonra kimlik fotokobilerimizi cektirdim aile cüzdanı ilk 3 sayfayı cektirdim mamografi varmis meme ultrasonu onu cektirdim onuda verdim dosyaya koydular adetimin 3günü kan vermistim baska hastanede hormonlarima bakilsin diye onlarıda sistemden çıkarttırdım ordaki asistana onuda koydurdum sonra aşılama günü bi kagit verdiler onlari imzaladık verdik dosyaya koydular dosyanızın numarasını telefona cekmeyi unutmayın galerinizide bulunsun size zaten oraya gidince ayrıntılı bilgi verecekler ama aklima gelenlerde bunlar insallah hersey yolunda giderde istediginiz sonucu hemen alirsiniz dualarim sizinle