prensinannesi2024 Kızlar tesetturluyum Ankara’da oturuyom ankara havaları iyi gitsede genede soğuk bir tane yazma var desenli ama ona bir türlü bi kıyafet uydurup koyamadım sizde bi bakarmısınız bana fikir verin resimleri paylaştım bana bi fikir verin yaa
ug_fa-3diplomalianne prensinannesi2024 bence bu güzel açık renk olanı giyme derim kanama ihtimaline karşı
LamiyaCetinkaya prensinannesi2024 Sana küçük bir tavsiye, ilk günler fazla açık renk giymemeye çalış. Kanama yoğun oluyor, ilk günler sızma da yaşayabiliriz🥲
Derinnmom prensinannesi2024 krem takım daha çok yakışır ama kanama felan bi tık korkuyor insan, bence kahve elbiseyi giy 🌸
hellomama Elbise ya da sarı gibi olan sweat çok iyi olur açık renk giyme evin yakınsa da kanaman olacağı için yazık etme kıyafetine
prensinannesi2024 LamiyaCetinkaya benim öle çok gelmiyor hastanede geliyor sonradan adet kanamasına dönüyor eve çıktığımda o kadar aşırı kanama olmadi
prensinannesi2024 Derinnmom aşırı bi kanamam olmuyorki içine şort tarzı tayt tarzı bişey giycam ilk gebeligimde hastanede oldu eve çıktığımda azalmisti