Emell burhanaltintop canim 7 veya 8 . Haftalarda hem bebek hem kalp atisi gorulur. 5 te sadece kese gorunur rahat ol
Zeynep1246 burhanaltintop benimkide öyşe olmuştu alttan bakarsam görürüm demişti doktorum ben izin vermemiştim ama 7 haftada kendi ni tam göstermişti 😊
burhanaltintop Doktor haftaya duyarız kalp atısını diye haftaya gel dedi 6 haftalıklen gitmiş olacagım yani bu da mı anormal 😒
Enemel burhanaltintop banada aynısını dedi bende aynıyım sennle cnm bekleyeceğim biraz daha snra kontrole gideceğim
burhanaltintop Acaba doktor baska biseyden süphelenenip bana soylememiş olabilir mi ondan mı çağırdı ki haftaya
Gebeyim burhanaltintop oyle dusunmeyin bnde sisizn gibiyim ayni seyi dusunuyorum korkuyorumda hatta bnada on gun sonra gel dedi gidip duyarim insallah bnde keseyi tek gormustum
Ozgektn burhanaltintop korkmaaa bende senin gibiydim şuan normal süreçtesin ☺️ 9 haftalıkken gören var ☺️
Zeynep1246 burhanaltintop merak etme canım bende erken öğrendim anne olacağımı her hafta doktora gittim ama 7 haftadan önce kendini göstermiyor bebişlerimiz şuan 38 olduk bu seferde gelmek bilmiyoruz 😊
SevCem burhanaltintop biz 8 de gördük. Hem kese içinde bebeği hem de kalp atışını... Sabret🙏 hissediyorsan o seninledir
Mayasey 5.hafta bebeği ben de göremedim sadece kese gördük 6 veya 7.haftaydı bebek ve kalp atışını gördük Endişelenme çok normal
Aysine burhanaltintop biz kalp atışımızı 5 artı 5 de duyduk devlet hastanesine gttik duyamadık bebeği göremedik bi gün sonra özel hastaneye gittik orda hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik. Gittiğin yerdeki ultrasyon cihazı da önemli