İstanbul Üsküdar hospital türk Hastanesi’nde Rabia hanıma detaylı ultrason için gittim. Yeni yıl öncesi randevu aldığım için o fiyattan gittim. 865 TL. Güncel Halide 1081 TL. Doktordan son derece memnun kaldım. Ben özellikle kadın doktor ararken buradan birinin tavsiyesi ile buldum kim oldugunu hatırlamıyorum ama kendisine gıyaben çok teşekkür ediyorum.🌹
Gerçekten çok çok güzel bir duyguymuş. Başından sonuna kadar duygulanıp gözyaşı dökmekten kendimi alıkoyamadım. Rabbimin harika bir mucizesi Küçük meleğim 🩷 Bizi hiç zorlamadı çok hareketli idi. Yarım saatte net bir şekilde istediğimiz tüm ölçümleri yapabildik. Tatlı bir gülümseme bile attı bize.☺️ Doktor hanım besmele ile başladı her adımda güler yüz ve tatlı dili ile bize uzun uzun açıklamalar yaptı içimizi rahatlattı aklıma gelmeyen herşeyi söyledi tek bir soru bile sormak zorunda hissetmedim. Ben kendi sağlık sorunlarım yüzünden riskli bir gebelik yaşıyorum kendim adına bu durumla bile çok ilgilenip güzel tavsiyeler verdi. Kendine de çok çok teşekkür ettim. Eğer arayış içinde olan varsa biz çok memnun kaldık eşim ve 3.5 yaşındaki oğlumla beraber girdik. Harika bir andı bizim için. Çok şükür bir sıkıntımız yok gayet iyiyiz. Mevlam bütün miniklerimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bereketli ömür versin. Bu güzel duyguları yaşamayı bütün degerli kadınlarımıza nasip etsin. Umarım herkes güzel sonuçlar alır. Mutluluk gözyaşları döker bizim gibi.Şimdi bizim önümüzde zor bir doğum var. Tek istediğim sağ salim çıkıp bebeğim ile güzel bir ömür yaşamak. Darısı bütün annelerimize 🩷☺️