Hilaldabaan Kızlar dün sabah 8 den akşam 5 lere kadar doktordaydım hastahane işleri eve geldim yemek birde üstüne misafir ben yorulunca içerde ki bebişimide etkiler mi hareketleri açısından falan çok belim ağrıdı dün 🥹
Olivia Hilaldabaan yorulmasindan ziyade siz yürüyünce hareket halindeyken bebegi uyutuyorsunuz . Mesela bebek doğunca kucağa alıp gezdirdiginizde uyuması gibi düşünün. Bizler hareket ettikçe bebek uyur o yüzden yatınca daha çok bebek hareketli olur 🥰
Derinnmom Hilaldabaan evet canım buna bi kaç kez özellikle dikkat ettim. Ben çok gidip gelince yada uykusuz olunca bebeğim ertesi gün yada aynı gün ileriki saatlerde çok hareketsiz oluyor ara sıra tıklatıp birşey mi oldu diye kontrol ediyorum. Dinlenince düzeliyoruz 🌸
naneliseker_ Hilaldabaan yorulmaz. Siz ayakta iken veya yorulunca Sadece anne kanrinda kese besik görevi görüp sallanır ve bebek daha uyur pozisyonda olur ve uyumaya başlar. Dinlenin tekrar eski haline alır.🙂
Hilaldabaan xxR4bia yaaa bugün çok sakin normalde çok hareketli olur bugün dokunuyorum tepki yok böyle olunca korkuyorum çok 🥹
busduuk1914 Hilaldabaan yorulunca sakinleşiyor kesinlikle. Bol çikolata ve Türk kahvesi sonra sola yatıp hareket etmesini bekliyorum ben hareket ediyorsa sorun yok. O da minik bi insan her şeyi bizden alıyor yorgunluğu bile 🥹
Hilaldabaan Nunu20 korkuyorum ya böyle olunca bugün hareketleri biraz az dün çok mu yordum ki dedim ben bile atamadım yorgunluğu hala saf gibiyim 🥹normal mi hareketlerin böyle olması
Nunu20 Hilaldabaan bendede bazen oluyo hic hiss etmiyorum hareketlerini ögle zaman oluyoki tum gun haraket ediyo ama bilemiyorum sende normalmi doktaruna yaz diycem de ben doktaruma her şeye gore yazamiyorum bıktirmak istemiyorum elimde degil her kes yaz yaz diyo bisey olunca ben youtubeden filà arastirip sonra son care doktara yaziyorum 🤣🤣🤣
sem1 Hilaldabaan kaç aylık hamilesin kendini çok yormıcak şekilde hareket ettiysen korkma bi sıkıntı olmaz allahın izniyle sadece yüksek yerlere uzanma fazla eğilip kalkma onlar kötü onun dışında yat dinlen ayaklarının altınada yastık koy
Hilaldabaan hayalim35 benimde öyle canım ya dün gene iyidi gece yattım kalktım bugün sakin böyle oluncaya korkuyorum artık bugün bi iş yapmadım yatıyorum oda dinlensin diye belki hareketlenir diye üzülüyorum böyle olunca 🥹
hayalim35 Hilaldabaan biz hareket halindeyken suyu dalgalanıyor bu da onu uyutuyor dinlendiğimiz zaman uyanıyor sebebi o korkma bnde dinleniyorum bu gün
Hilaldabaan Derinnmom yaaa dimi bende korktum bir şey mi oldu ki diye sabah iki bi dokundum tepki verdi ama diğer günlere göre çok hareketli değil o yüzden bugün bende hiç bir iş yapmıyorum sabahtan beri yatıyorum yorulduysa bir şey olduysa diye🥹
Hilaldabaan naneliseker_ Bugün hiç bir iş yapmıyorum zaten kahvaltıdan sonra bir evi topladım uzandım yatıyorum dinleniyorum 🥹
Hilaldabaan sem1 valla kahvaltıdan sonra evi topladım yattım dinleniyorum eski hareketliliğine geri dönsün diye 🥹
Derinnmom Hilaldabaan şuan bende aynen öyleyim, gece hiç uyumadım rahatsızdım hastane felan derken uyudum uyandım bebekte tık yok korktum duşa girdim baktım duşta bi iki tekme attı rahatladım, simdi yine durdu 🙏🏻
Gizemd-01 Hilaldabaan nasıl dayandınız. Ben 27. Haftadayım. Evi süpürüp silim mutfağı temizleyim tuvalet banyo temizleyim. Böyle bir bel ağrısı, kasık ağrısı olamaz. Bacaklarımı oynatıp dönemiyorum bile ağrıdan. Yatıyorum tekrar kalkamıyorum öyle kötü.
Hilaldabaan Gizemd-01 İnan dün yürüyemiyordum bende kalçamdan kastırma yapıyor çok fena çok yoruldum dün bel ağrısı kalçamdan kasma bayılmışım misafirler gider gitmez resmen bende 20 haftalık hamileyim artık yok ayakta çok duramıyorum çok yürüyünce falan perişan oluyorum 🥲
Gizemd-01 Hilaldabaan ben o yüzden misafir çağırmıyorum. Gerçekten dayanamıyorum ağrıya. Zaten hafta içi işe gidiyorum. Hafta sonu da 2 gün yayarak temizlik yapıyorum ancak yani yetişiyorum. Sizin gibi bir kere çağırdım misafir ağrıdan kalkamadım . Bidaha yok :)
Zeehraaaa Şu an sadece 3 odayı öyle sildim süpürdum dinlenerek ama yinede yoruldum normalde eşim yapardı ama çok yoruluyor iş yerinde bende yavaş yavaş yaptım cüzi olarak