Rabiabss Kızlar dün nişanım geldi sancım olmadığı için hemen doktora gitmek istemedim ama bebeğin hareketleri bugün çok azaldı hastaneye gitsem ne olur acaba
269522 Rabiabss nişanım geldiğinde 37 deydim doktora gitmedim bir hafta sonra doğum yaptım ama hareketlerinde azalma varsa doktora gitmekte fayda var
Rabiabss Nazany 2cm açıklıktı en son haşa bekliyorum sancıda yok doktor yarın gelicek büyük ihtimalle 😭😩
Nazany Rabiabss benimde 2_3 cm arasında var ama henüz evdeyim perşembeye kadar gelmezse suni verecekler
Sevolii Rabiabss peki öylece bekliyor musunuz ? Refakatçi sorunu varmı ? Beklemek yorar insanı Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Rabiabss Sevolii yok canım annemle beraber kaldık su an çıkışım oldu açılmam çok yok sancımda olmayınca herhangi bir tedavi uygulamadıkları için göderdiler bakalm evde beklicem sancımı
Sevolii Rabiabss anladım hayırlısıyla atlatalım inşallah şu süreçleri 🙏🏻 en azından hastaneyi görmüş oldunuz ilgi alaka nasıl memnun kaldınız mı
Rabiabss Sevolii gayet güzel bana denk gelen ebeler hemşireler çok tatlılardı umarım sizede iyileri denk gelir odalar özel hastane gibi
Aysegulmer Benımde dün nişanım geldi 3 gün önce catı muayenesi oldum 2 cm acıklık vardı bebegın bası yukarıdaymıs hala inmiş gibi hissetmiyorum sancı falanda yok :/