Ebru4806 Gebelik kesesini ıkı gün once görduk yenı oluşmuş çok kuçuktu.. ama bebek oluşmamış dha dedı normal mı ..bır hafta sonra tekrar cagırdı.. ınsallah içim rahat eder kendı kendımı dolduruyorm korkuyorum😞😞😞 Gebeliğimin 5+5 haftasındayım
Nagos Ebru4806 korkma canim ♥️ Benim içinde o haftalarda demişti doktorum 4 gün sonra gel tekrar bakalım gelişme büyüme var mi diye suan 32 haftalığz♥️ İçini rahat tut dinlen sadece dua et
Dilanburak Ebru4806 hiç merak etme korkma stres yapma kese var işte çocukta oluşur bende de 7 haftada oluştu hiç korkma iyi değil bak
Mevaninannesiii Ebru4806 korkma canım ben de o haftada göremedm. Hatta doktor ultrasona bile bakmadı görünmez iki hafta sonra gel bakalım diip gönderdi bizi😁 şimdi7 haftalığım kalp atışnı duyduk rabbme şükürler olsn🤲🏻 Darısı size olsun inş
Ebru4806 Nagos ınsallah cnm saglıkcakla kucagına al bebişini ınsallah 🙏🙏🙏 bızde hayırlı haberler alalım ınsallah
Ebru4806 Mevaninannesiii ınsallah cnm sagolun ınsallah salı gnu gıdecegım o zmana 6+3olcagız ınsallah görunur 🙏🙏
Mevaninannesiii Ebru4806 kesnlkle görünür kuzum kendini strese sokma. Ben de üzülüyodm sürekli kafamda alıp veriyodum. Geceleri kabus görmeye başladım düşünmemeye karar verdm😁
Ebru4806 Kızlar cok tesekkur ederm içini ferahlatıyorsunz hayırlısıyla bebegımı görseydım kalp atısını duydaydm hamılelık sevncımı yasayacagm allahın ıznıyle🙏🙏🙏