ElifKarata yazdıklarımı iyi oku anla öyle cevap yaz istersen doğru anlamamışsın kocası işsizken çocuk doğurmanın neresi mantıklı üstelik sezeryan üstelik ard arda??? Hadi bu konuyu geçtim zaten ben post sahibi anneye ılımlı yaklaşıp ılımlı cevap verdim ben diğer anne 2,3 yaşında çocuğum var hamileyim Allah rızkını veriyor falan filan yazmış ee o zaman Allah rızkınj veriyor diye doğurup duralım o zaman bizim doğadaki hayvanlardan ne farkımız var??? Sen genel yazmışsın 1 çocuğa dopru düzgün bakamayan 1 çocuğu olup da hemen 2 yaşında kreşe veren anneler de var 5 çocuğu olup da hepsine yetişmeye çalışan anneler de var. Bebeklerin arasında üç dört yaş olur tuvalet eğitimi uyku yemek gibi temel şeyleri çocuk alır öğrenir az çok kendine yeterli olur ekonomik şartlarda el verir o zaman zaten isteniyorsa bebek yapılır. Amaaa bebekler arası bir yaş olup da sürekli bebek yapınca bebeklere yazık illa biri ihmal olur bu bir gerçek . İster kabul edin ister inkar edin. Benim 4buçuk yaşında kızım 5 aylık oğlum var önceden dört çocuk isterken fikrim değişti ekonomik durumumuz iyi yardımcı abla da geliyor evime ama ona rağmen yeni karar aldım ben doğru düzgün yetiştirmek adına 3 bebeğim olsun doğru düzgün yetiştirme derdindeyim. Yoksa doğurmak en kolay kısım 🌸