_almirasmom LamiyaCetinkaya siz ne kadar cahılsınız ya ? Ya bı kalp atıyosa nedemek sonlandırmak rızkı veren Allah yıyecek rızkı varsa zaten gelır saglıklı sekıldıe doktorlar 6. Seseryan her zaman rısklıdır dıyor yanlıs akıl verıyosun o kadın o cocugun canına kıyığ aldırırsa gunahı sızınde boynunuza olsun !
LamiyaCetinkaya _almirasmom Hanımefendi, bebek büyütmek sadece karnını doyurmak değil, çok istiyorsanız gidin peş peşe doğurun. Post sahibi soruyu sormuş, ben de kendi açımdan fikir bildiriyorum. Sizinle burda tıp bilgisi yatıştırırdım da inanın müsait değilim.
Snmgndz _almirasmom Evet çok günah ve yaşam hakkını elinden almak istemiyorum ama bu durum birazda tehlikeli sanırım normal doğum olmadığı için araları çok az olduğundan dolayı o yüzden doktora gitmem gerekiyo🙏
_almirasmom Snmgndz benım kızom down sendrıomlu dogdu gebelıkte bılmıyorduk ılk cocuk ve 10 aylık suan 9 haftalık hamıleyım kızımın egıtımleri vs derken bu 2. Cocuk planda olmayısına cok sasırdım ama asla ve asla aldırıalım hadı buda down olur gıbı katılce seyler dusunmedım hıcbırzaman cunku onu veren Allah bı sebebı vardır verıyor🙏
Snmgndz _almirasmom Tabiki de öyle Allah bağışlasın çocuklarınızı sağlıklı ve kolay bi şekilde de doğumunuzu yaparsınız inşallah hiç bi zaman hamileliklerim de test bile yaptırmadım herşey allahtan dedim olsa da olmasa da sadece çocuklarım çok küçük ve normal doğum yapmadım arası çok kısa tehlikeli olur mu endişesi çok var ve geleceklerini düşünüyorum herşeyi yine onlar için düşünüyorum sonuçta bana bişey olursa onlar geride kalsalar naparlar diye düşünüyorum hep
cokbilmismom Ne desek boş Allah yardımcın olsun ben bir çocuğa nasıl yeteceğim diye düşünürken 4 taneyi düşünemiyorum🤦🏼♀️ ama nasıl kaza ile oluyor onuda anlamıyorum nasıl korunuyordunuz ki.
Snmgndz cokbilmismom Ben kızımla oğlum arasında 4 yıl korundum ama demekki bunların olacağı varmış son iki de böyle oldu bende nasıl olur diyodum ama oluyomuş 🫢
ZeyHus33 Snmgndz bende dün sordum doktora yaşın kaç dedi 26 dedim daha çok erken 30 yaşta oneriyorz dedi ama eşinin izni olursa doğumdan sonra gelip baglatirsin dedi bakalm braz arastirim
Gozdecaner Snmgndz yanlış anlamayın ama hastane masraflarını bebek masraflarını nasıl geçiniyorsunuz çok zor olmayacakmi
yeniannna34 Olucağı varsa oluyor spiral prezervatif bu yöntemlerle bile hamile kalanı çok duydum kadın bir soru sormuş bizede hayırlı olsun demek düşer yargılamak nasıl bakacağını sorgulamak bize düşmez isteyen 7 tane doğurur bende 2. Ye hamileyim 24 yasındayım baskada istemiyorum 2 yeter şükür diyorum ama başıma gelmeyeceğinin garantısı yok kimsenin garantısı yok 🙏
Snmgndz yeniannna34 Bende 2 çok iyi diyodum ilk 2 si planlı yapıldı zaten ama son 2 gebeliğim kaza oldu ama bunu yaşamayan anlayamaz maalesef ❤️
12hafsagunkokkaya96 Snmgndz 3. Doğum nasıl ilerledi bizelerede motive olsun anlatır misniz ?? Çok sancı oldu mu
Snmgndz 12hafsagunkokkaya96 Ben normal doğum yapmadım ama hamilelik dönemimin son 2 ayı aşağıda çok fazla baskı ve ağrı vardı ameliyatta da 2 günde toparlandım çok şükür benim öyle pek sıkıntılı geçmedi çok şükür 🙏