Snmgndz ağır eleştiri yapanları anlamadım vallahi kadın kadının düşmanıdır diye boşuna demiyorlar üzülmeyin drunuzla görüşün sıkı takiplerle atlatırsınız riskleri 4 te yaparsın 5 te 10 da kimene benim doğum yaptığım hastanede drum bi hastasının 6 . Sezeryanını yaptı not yazmış 7. Ye de bekliyoruz diye gülmüş😂 oha nasıl ya falan dedim çünkü sezeryan hakkı 4 diyebiliyorum kadın 6. Sezeryanını oldu kocan çalışmıyor belki uğur getirecek bu bebek bi işi yok diye hiç çalışmayacağı anlamına gelmiyor eli ayağı tutuyorsa iş bulur annem bana hamile kaldığında babam çalışmıyormuş bile sonra babam köytür piliç diye biyere girmiş ev yumurta tavuk sucuk her şey dolmuş rızkımla gelmişim daha doğmadan şimdi gülerler falan allah bi canı veriyorsa o bebeğin rızkınıda verir o kadar sefalet çekmişler ama fotolarımda annem beni hep tiril tiril giydirmiş ak pakım kızımda bereketiyle geldi veren allah alan allah vermişse vardır bi hayır seninle beraber bi post daha okudum kadın spiralli gebe kalmış olacağı varsa sen mani olamazsın allah ol der ve olur