Demetrana Pptyaa İnşallah canım inşallah gebesindir ve tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla haberini alırsın inşallah zaten bir tane olsun gerisi geliyor hiç aklında bile yokken bol bol salavat getirmeni tavsiye ederim bir de Meryem suresini oku dualarımda hep RABBİM’e kun Fe yekun RABBİM sen ol dersin ve olur ne olur bana da nasip et diye dua ediyordum aşılamamdan emin olmamın tek sebebi rüyamda peygamber efendimiz göz Muhammed sav’in sesini duymuştum bana bir çocuğun olacak ve ben onu görmeye geleceğim dedi ben aşırı derecede salavat getiriyordum o zamanlar cevizlibağda oturuyordum Kadıköy’de çalışıyordum evden çıkıp ofise girene kadar salavat getiriyordum ki kızımın haberini de efendimiz sav bizzat haber vermişti bir sonraki aşılamam o kadar hızlı oldu ki anlayamamıştım RABBİM hepinize hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Pptyaa Demetrana ayy ne güzel bir rüya gerçektenn darısı bana ve isteyen herkese 🤲 evet bir tane olsa zaten hiç dusunmeyecegim ama olmayınca insanın aklı hep orda oluyor , bende Meryem suresi okuyorum her gün , salatavatta çekeceğim inşallah artık
Demetrana Pptyaa Aminnn RABBİM efendimiz hz Muhammed sav’in yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲❤️