reyhanh Merhaba Hanımlar Şu an 34 haftalık hamileyim. Bu vakitten sonra ne kadar alıyor yavrular, sizin son ayınızda ne kadar aldı bebeğiniz. Benimki 2 kilo şu an, biraz ortalamanın altında kilosu. Ondan dolayı endişeliyim :) Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Nur_50 reyhanh 34+3-2600 dü şuan kaç bilmiyorum 😃 36 haftalık olduk Muz ye günde 2 tane -ceviz-badem-kaşar peyniri-0 numaralı yumurta-tam yağlı süt iç-yoğurt mayala ye günlük-kefir iç Birde sola doğru yat ki yediğin gitsin bebeğe
Smyye0303 reyhanh son ayda çok hızlı kilo alıyorlar canim dert etme bol bol yemen’e bak ama bebeğe kilo yapan şeyler olsun daha çok ben normal yedim içtim acıkınca geceleri yada ara öğünlerde meyvede cok tukettim şekerin falan yoksa ye yani bol bol mandalina elma muz Hergun yumurta kaşar
reyhanh Nur_50 inanır mısınız bu dediklerinizin çoğunu yapıyordum ben ama anlamadım neden böyle oldu 🥲 şimdi daha dikkatliyim gerçi orası ayrı
reyhanh Smyye0303 hamdolsun yok şeker problemim, günlük tüketmeye çalışıyorum dediklerinizi, inşallah faydası olur 🥲
2erkek1kiz reyhanh 32 de 2 kg dı 34 te 2700 35 te 3 kg suanda 37 haftalık 3600 olmuş ama ben vitamine bağlıyorum 32 de vitaminimi değiştim bebegım kilo almaya başladı 🙏🏻☺️
2erkek1kiz Elifdurunefes pregnom max canım öncesinde bebegım 5-6 gun önden dıyordu doktor hatta haftasını yakalar dıyordu son 34 itibariyle şeker yoktu eminiz dimi fln demeye başladı bu arada hamılelıgım boyunca 37+6 yım suanda 1 buçuk kg aldım toplamda 🥹
Nur_50 reyhanh aslında bebişin anne rahminde doğacağı kilo bellidir yediklerimizle biraz etkileyebiliyor
Smyye0303 reyhanh aynen canım kız sandim 😊üzülme ya takma kafana hiç daha doğuma çok var bide genetik meselesi ailen minyon zayıfsa yada eşin tarafı bebek mutlaka öyle oluyor her erkek bebek iri de değil illaki fark oluyor yeterki sağlığı yerinde olsunda bebeğin hiç önemi yok doğunca bol bol süt içip kilo alicak 🥰🥰