Papatyaebru 071018 Kemal dinç diyorlar genelde bende 16 ocakta gideceğim ona bakalım normalde hangisine denk gelirse ona gidiyordum ben
071018 Papatyaebru mercan aslan calis varmis onuda çok tavsiye ediyorlar ama randevu bulamadım bende 22 si 23 gibi gidicm randevu bulamazsam sıra numarası veriyorlar mi
Papatyaebru 071018 evet sabah erkenden gidince veriyorlar ama çok beklemen gerekiyor 7 gibi gidiyordum ben randevu bulamayınca onuda istediğimiz doktora vermiyorlar genelde dolu oluyor hep hangisi müsaitse ona veriyorlar
071018 Papatyaebru ya bende başka şehir den gelicem doğum için oraya ailem orda doktor arıyorm o zaman randevu yu çok önceden almam lazm
Papatyaebru 071018 evet Şuan randevu sistemi açık zaten kaç gündür bazende rendevu bulunmuyor sabah erken saatlerde gitmek zor oluyor hamileler için
071018 Papatyaebru evet her sabah 10 da açılıyor genel de ama mercan doktora almaya çalışıyorum ondan yoksa diğer doktorları görebiliyorum randevu
071018 Papatyaebru evet inşallah sağlıklı kucagimiza da alırız 🥰 benden önce doğum yaparsın tecrübelerini yazarsın hastaneyle doktorla ilgili 😊 nasıl doğum düşünüyorsunuz
Papatyaebru 071018 şehir hastanesi bi sorun olmadığı taktirde normal doğuma yönlendiriyor büyük ihtimalle normal doğum olacak bizim bakalım benimde ilk bebeğim heyecan korku var bakalım nasıl olacak daha doğum şekli ile ilgili bişi demediler şimdiye kadar
Papatyaebru 071018 ben öyle biliyorum isteğe göre değil öncelikle normale yönlendirme yapıyorlar ama yinede sormak gerekiyor çünkü ben sormadım buradaki yorumlarda görmüştüm
Papatyaebru 071018 banada sorsalar ilk tercihim sezeryan olur çünkü normal doğum biraz korkutuyor beni doğum şekli ile konuşmaya başlayınca soracağım bende doktorlara
071018 Papatyaebru anladm evet sormak lazm ama anne istemezse yine de zorlamiyorlardir tabiki birsey daha sormak istiyorum renkli yada normal şekilde yüzünün resmini veriyorlar mı
Papatyaebru 071018 zorla olacak birşey değil tabiki doğum sonuçta bi şekilde hallolur bence. Renkli hiç vermediler bize hep siyah beyaz resmini verdiler vermezlerse isteyince veriyorlar zaten