Ceed_mom Doğuma henüz çok var ama bize en yakın il diyarbakir olduğu için doğumu orada yakmak istiyorum şuan takibinde olduğum bir perinatolog var ama tavsiye edebileceğiniz doktor varsa merak ediyorum arkadaşlar
br2023 Ceed_mom varsa sizde söyleyin kadın doğum doktoru fln ben hiç birini tanmyrm gitmedm de hiç 🤦🏻♀️
Swan97 Ceed_mom perinatologunuz kim acaba ben de diyarbakıra gideceğim bu süreçte belki fikir olur bana da. Henüz 5+5 im sat a göre. İlk randevumda mehmet Nafi sakara gittim.
myangelson Ceed_mom Aydın Ilgın. Canım doktorum 🧡 tayinciyiz Temmuzda bir tek Aydın hocaya bir daha gidemeyecegim diye üzülüyorum 😅😅
Ceed_mom br2023 Bingolde yaşıyorum tayinci olduğum için mecburen ve burada imkanlar çok kötü bu yüzden Diyarbakır’a gidiyorum ekstra riskli gebeligim var zaten ben Mehmet irfan kulahciogluna gittim serklaj oldum ve şuan hiçbir şikayetim yok
Ceed_mom Swan97 ben Mehmet irfan kulahciogluna gittim serklaj oldum ve şuan doktorumdan hiç bir şikayetim yok istediğim her zaman ulaşıp görüsebiliyorum aslında doğum konusunda da doktorumla devam etmeyi düşünüyorum sadece farklı isimler tavsiyeler varsa onlarda bilmek istiyorum
-ilknur-12 myangelson bende aydının hastasıyım 2. Gebeliğim bizde temmuzda tayıncıyız doğurup gitcem 😂
myangelson -ilknur-12 yaaa ne kadar şanslısın 😅 benim hamilelik için iznim çıktı ama kilo vermem lazım tayin olmadan Aydın hocaya gitmek istiyorum hamile kalıp ama serklajli olmam gerekiyor taşınmak falan çok zor olacak kafamda deli sorular 🤦🏻♀️😅
Hayatinmelodisi -ilknur-12 merhaba aydın ılgın ın muayene ve doğum ücretleri nedir acaba bilginiz var mı ?
Ceed_mom br2023 benim için iyi bir doktor olması çok daha önemli ama tabiki sizin kararınız umarım çıkar istediğiniz gibi 🙏
-ilknur-12 myangelson 😂😂😂😂 doğurup gitmek daha mı zor bilemedim 😂😂😂 ama harika bi insan çok memnunum valla kendisinden
myangelson -ilknur-12 en azından dogurcam derdin olmaz ya😂😂 bende öyle gerçekten bilgisi falan çok iyi 2022 Temmuzda doğum yaptım hala bir sıkıntım olsun mesaj atayım cevap verir. Umarım tayin gittiğimiz yerde de Aydın hoca gibi bir doktor bulabiliriz 🥲