atg-1202 @Spgrr Anladım hayırlısı buymuş 😊Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ikinci bebeğini de 🤲🥰
AYYdemir atg-1202 cati darligindan birazda norml dogumdan korkuyordum kesik dikis cok olur diye o yuzden
atg-1202 @Ruya17 hayırlı evlat olsun 💙 Allah kolaylığını verir tek değilsin 🥹hamileliğin tadını çıkar 😊
atg-1202 @Rumesi Allah yardımcın olsun dualarım senin ve bebeğinle inşallah güzel haberler alırsın içini ferah tut her şey güzel olacak 🤲🥰 Amin
Rumesi atg-1202 amin canım benim çok tşk ederim inşallah inşallah 🤲🏻Allah binlerce kez razı olsun senden ❤️😍
__Asya01__ Mihranur Haziran da bende dogum yapicam insAllah her sey iyi olur amma brn cok korkuyorum))) sezeryanmi olucaksiniz siz,?)
Mihranur __Asya01__ canım doğum şekli ile alakalı doktorla konuşmadık henüz hiç ama gönlümden geçen tabiki de sağlıklı normal doğum yapmak ama ne hayırlı ve sağlıklı olacaksa bebeğimle benim için o olsun. Evet doğum farklı bir tecrübe ama hiç düşünmedim şimdiye kadar doğumu 🤭
Tugcedora Tugce48 bende 17+4 uygulamada 12 Haziran gözüküyor bakalım ne zaman gelecek Tugce48 benimde 17+4 uygulamada 12 Haziran gözüküyor bakalım ne zaman gelecek hanım efendi benimde 2. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ☺️