Azra8Engin Edaacar-ozkan ben kullanıyorum 46yla hamile kaldım 21. Hafta şu an 56 57 gidip geliyorum. 17 18 hafta bulantı cektim yaklasik 1 aydir rahatim ama simdi de boğazım hiç durmuyor. Decavit kaynaklı da olabilir.
[silindi] Edaacar-ozkan ben de kullanıyorum her gün.ama öyle bi iştah açıcı falan olmadı normal günlük yemeğimi yiyorum ben.herkeste farklı olabiliyor demekki
Edaacar-ozkan Temmuzmucizesi26 evet arkadaşıma doktor yeterince vitaminli beslenmediğini düşünürsen iç demiş her gün değil yani kilo yapar demiş 1 haftadır kullanıyorum bende iştahım çok arttı
Temmuzmucizesi26 Edaacar-ozkan yeterli vitaminle hangimiz besleniyoruz ki her şey de bir katkı var o yüzden kullanılması gerek mutlaka. Ben de şu an epey kilo aldım iştahım açılmadı ama ekstra ilaç kendisi ödem kilo yapıyor olabilir idrarda bile ilacı içince koku değişimi oluyor 🥲
Edaacar-ozkan Azra8Engin bende 13 haftalığım sürekli açım 54 kiloyla hamile kaldım 56 oldum inş 100 kilo olmam🤣🤣
Baharalkannn Decavit çok büyük ve tadı çok kötü değil mi yutabiliyor musunuz ben ağzıma koyduğum an midem bulanıyor kullanamıyorum😒
Edaacar-ozkan Baharalkannn canım benim ilaç uyuma sorunum olmuyor normal bol suyla içiyorum tok karnına içiyorum mide bulantısı yapmıyor
Sabrusebat Başından beri her gün kullanıyorum ve toplamda 4 kilo falan aldım hamilelik boyunca, bende geçerli olmadi kilo alma durumu.