Bayanmucize Kızlar bugün bir aylık oldum degerim de 436 çıktı nasıl sizce endişe etmem gerekn bir durum var mi korku içindeyim
Aysebkr1258 Bayanmucize değerin güzel maşallah sıkıntı yapma canım iki günde bir test yaptır iki katına çıkarsa sağlıklı bir gebeliktir inşallah
Emell Bayanmucize ya canim niye.endise içine girmeye çalışıyorsun. Kendini üzmek için yer mi arıyorsun. Akışına bırakıp dua etmekten başka bişey yapma
Teymurova 1 aylık neredeyse 4-5 haftalık oluyor. Bende bu gün hcg verdim şu an 1 aylığım 753 çıktı bende niyese endişe içindeyim
Aysebkr1258 Teymurova canım değerin gayet güzel endişe etmene gerek yok iki gün sonra test yaptır iki katına çıkarsa gayet sağlıklı bir hamilelik olduğunu gösterir
Medusa Her an ölçtürmeyin bence o zaman daha çok kafaya takarsınız. Ben sadece bi kere ölçtürdüm 4 haftalık 80 çıkmıştı. Sonra hiç ölçtürmedim, hiçbir sorun da olmadı çok şükür. Sorunlu gebelikler hariç kafaya takmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef her gün değer ölçtürmek
Mayasey Tek bir değerden bişi anlamak mümkün değildir. Endişeniz varsa 2 gün sonra tekrar ölçtürün. Ama bence gerek yok biraz bekle. Değerin çok düşük değil. 1 hafta bekle ultrosondan görmeye başlarsın diye düşünüyorum. Hayırlı olsun..
Gebeyim Benim 5 haftalik ken ogrendim kan verdim 526 cikti iki gun sonra 1124 cikti tek korkum kalp atisi onuda duysam allahin ozniyle ☺