Purple Irmakdkm bnimde cnm istiyo hep doktr damar incelmesi dedi tuzlu sekerlu unlu yeme dedi misira dayanamyrum
Mellek Derya341986 her turlu bi zararı olabilir normalde yedigimiz şeyleri suanda yiyemiyoruz mesela o yüzden sordum yağlı ve tuzlu olduğu için sormuş olabilir miyim ?
Figennn Mellek Her bir postta var canım malesef boyleleri😤 Akşam ben patlattım yedim, şimdide canım cekti yine yapıcam😃 Afiyet olsun kuzum sanada😍
Derya341986 Mellek iyi niyetle sorulmuş bir soruya nedir bu ahkam? Olabilr tabi tabi de bir de can çekmesi diye bir şey var ! Bana bunların hepsi yasak ve canım çekiyor ona göre yazsanız mesela!!
Irmakdkm Purple anladım Allah şifa versin nefsini körelt en azından tuzsuz yap bi kaç tane ye ama sen bilirsin
Derya341986 Figennn böyleleri derken bence siz kendinize bakın! O böyleleri bence sizin gibi kötü niyetliller ! Ben gayet iyi niytle sordum nedir bu savunma! Merak ettim neden mısır sordun diye benim bilmedğim bir durummu var diye!! İyi niyet iyi düşünce hayatı güzelleştirir
Aryam2019 Çok enteresan 33 haftalık gebeyim bnmde canım çekti bugün Mısır geçen aldım patlatırım die kaldı öyle herkesin canı bugün Mısır çekmiş 😋😋
Mellek Derya341986 asıl senin yaptığın iyi niyetle sorulmuş bir soruya ahkam kesmek. Bilmiyorsan cevap yazmak zorunda değilsin. Ayrıca herkesin canı bi seyler çekiyor dayanamıyorsan girme bu sayfaya.