Özetle bahsedeyim.. Planli gebelik için doktora gittim. Hormon tahlili yaptırdım eşimdende test istedi oda yaptı ( prolaktin çok az yüksek çıktı onun harici diğer hepsi normal çıktı) ultrasonla baktı pcos teşhisi koydu. Bende doktora ; reglim düzenli kilo verme sorunum yok hormonlar düzgün vs anlattım doktorum da yumurtalıklarinda pcos görünümü var dedi 3 ay beklecegiz folik asit kullan dedi. Bu 3 aylık sürede iki kimyasal gebelik geçirdim. En son geçen hafta aynı doktora tekrar gittim regl günümdü hormon tahlili istedi onlar da iyi çıktı bu sefer de genetik test yaptırın sonuç çıkana kadar da vitamin kullanma aksine korun dedi. Kafamda oturmayan biseyler vardı bende Başka bir doktora gittim bugün oda muayene etti sonuçları gösterdim sende pcos falan yok gayet normal herşeyin dedi defalarca siz ciddi misin diye sordum doktora.. herşeyi en ince ayrintisina kadar anlattı 3. Kez kimyasal gebelik olursa genetik test isterim dedi gynopol diye bı takviye yazdı daha önce prolaktin az da olsa yuksek çıktığı için ara ara kontrol edicem dedi. sorun şu benim kafam allak bullak oldu üstüne aylardır yaşadığım stres üzüntü de cabası.. uzun oldu kusura bakmayın ama düşüncelerinize ihtiyacım var. Çünkü danışıp anlatabilicegim kimse yok maalesef..