ASE6154 Cvbmcdgjlnvfd iki gebeliğimde de 3. Ayda göbeğim çıkmıştı. Kişisel özelliklere göre değişen bir durum, kilonuzla ve iç karnınızın geniş olup olmamasıyla alakalı bazı bayanlar 9. Ayda bile 4 5 aylık göbekleri oluyor
Hilalaktscbk Cvbmcdgjlnvfd Benim gaz yüzünden ilk 3 ayımda ara ara 5 aylık gibi görünüyordu ama tam anlamıyla gebeliğim 4 aydan sonra belli oldu 🤭 hatta 5 aylıkken kalp doktoruna gitmiştim ekgye girerken göbeğimi açınca aa siz hamile misiniz demişti kadın o tepki çok hoşuna gitmişti neden bilmiyorum 😅
Hemsire2727 17.haftadayim ilk gebeliğim 6.5 7 aylık gibi karnım bende kilo almadım aynı kilomdayim iç karnım dar kendini çok belli ediyor 😂
Elifecemom Cvbmcdgjlnvfd benim ilk hamileliğimde 2. Aydan çıkmıştı simdikinde de çok şükür 3. Ayda çıkmaya başladı narin olacak diye umitlenmisken 5. Aydayim ama gören 7. Ayda diye düşünür 😅sanırım benim iç karnım hiç yok hemen belli ediyor kendini 🙈
Sym_nr 22 haftalıkken falan çıktı diyebilirim şuan 28.haftadayım hala dışarıdan hamile olduğum belli olmuyo 😄😄
Nur_Alp Cvbmcdgjlnvfd Yarın 32 haftalık olacaz millet 4-5 aylık sanıyor oysaki doğuma 1.5 ay falan kaldı 😂
dhbetul Nur_Alp ay çok şanslısın canım bence karın çıkmayınca çatlak da olmaz diye düşünüyorum sırf o yüzden keşke iç karnım büyük olsaydı 😂🥰
dhbetul 12.haftaya giriyoruz ve resmen pantolonlarım küçük gelmeye başladı 😂😂 şişkinlikte var ama tabi artık böyle yavaş yavaş karnım sertleşip şekil almaya başlayacak gibi 🥰