Aysnk Kızımın ismini inci koymak istiyorum soyadimizda da da iki tane ı harfi var sizce bu harf enerjilerine dikkat edilir mi ı-i kırılgan anlamı tasiyormuş kararsız kaldım siz dikkat ettiniz mi
__momsss Aysnk ben de bu sebeple idil isminden vazgectim ipek de karar kıldım aklima takıldı çünkü benimde
Zeytop Noktalı harfler çevresine bereket şans getirirmis ı u o ise kendisine. Bunu öğrendiğimde beri isimlere böyle bakiyorum
Aysnk amayinedeiyiilerledim merhaba 😊 bu işlerden anlıyor musunuz hepimizin ortak noktada tek buluştuğu isim inci yani aslında oğlum ben hamile kalmadan önce benim kızkardeşim olcak adı da İnci olcak diye herkese söylüyordu ben biraz bundan da etkilendim sanırım bir de göbek adı konması gerekiyormus sadece ailenij bildiği çocuğu nazara büyüye vs karşı korumak için harfleri göbek adıyla dengelesem olur mu ki
Aysnk Sidelya_ inanıp inanmakta kararsiz kalıyorum aslında çevremdeki kişilere bakıyorum ve bence tutuyor gibi
amayinedeiyiilerledim Aysnk evet tavsiye edilen bu şekilde yapmanız. Dengelerseniz çok daha iyi olur. İnci ismi de zaten Kur’an da geçiyor, çok güzel. Bende Allah nasip ederse çakraları dengeleyerek isim koyacağım.
Aysnk Yenianne6706 Bizim soyadimizda iki ı olması benim kafamı karıştırdı aslında ama bu ikinci isimle dengelemek en iyisi olucak gibi bizim için size de fikir olsun hem nazara büyüye karşı koruyomus
Aysnk amayinedeiyiilerledim biliyor musunuz peki bu ikinci isim sadece anne ve babanin bildiği göbek adı olarak mi konuyor kulağına mi okunuyor