Hsnsarem-94 Kizceler yumurtlama günü girilen ilişkiyle hamile kalan arkadaşlarım neyiniz oldu yada bebeklerinizin cinsiyeti nedir ? Bana bu konuda fikir veriri mısınız acaba simdiden hepinizden Allah razı olsun
Sumeyyealts Hsnsarem-94 bunların söylenti olduğunu düşünüyorum belirleyici olan sperm sonuçta, Allah ne nasip ettiyse o olur
Beybitooo Hsnsarem-94 bu yumurtlama günü olayı sadece yumurtlama günüyle olmuyor diye biliyorum kadının boşalması falanda etkiliyor diye duydum
An53 Bilimsel olarak yumurtlama günü girilen ilişkide erkek olma olasılığı daha yüksek yumurtlama gününde ilişki olmaz bir iki gün önce olursa kız olma ihtimali daha yüksek ama şöyle düşünün gem yumurtlamadan önce hem yumurtlama gününde ilişki olursa hangi günün spermi yumurtayı döller bilemezsiniz
Hsnsarem-94 Beybitooo kadınlar kulübünde okuyorum şimdi herkes milyon tane şey demiş kafam allak bullak oldu yok regl bitimi yumurtlama olmadan girilen ilişkide erkek yumurtlama günü ve sonrası girilen ilişkiler hep kız oluyormuş hangisine inanalım şimdi . Kafam çorba oldu ne yapacağımı bilemedim valla
Beybitooo Hsnsarem-94 ben bazı doktorların açıklamasında gördüm yumurtlama günü erkek diye çünkü erkek sperm hızlı yaşayıp hızlı öldüğü için yumurtlama günü tutunma şansı daha yüksek kız spermler daha yavaş ve 3 4 gün yaşayabiliyor
teacher-mom21 Hsnsarem-94 cinsiyeti nolsun istiyorsunuz ki bence sağlıklı olması yeterli her daim böyle seyleri düşünmeyin ne gelirse Allah’tan
Melson20 Yumurtlama gununden once esim bir kac gun yoktu tam yumurtlama gunu gelmisti, o gun iliski oldu. Sonrasinda tekrar gitmek zorunda oldu 5 gun felan olmadi. Yani sadece yumurtlama gununde oldu. Ve cinsiyet erkek.
Kafi Hsnsarem-94 iliski sonrası saga yatarsan erkek sola yatarsan kız olur diye duymuştum bi kere 😅 tabi en doğrusunu Rabbım bilir