mavideniz6 daisy54 37 de yapacaktı doktorum aslında ama midem alt üst diye zorlamayım seni dedi 38 de yaptı
Minigiim-vebenn52 Dilber55 sizmi istediniz bende öyle istiyorum ama doktor 37-38 aralığında yaptığını söyledi bekletemez miyim
cicek867 Minigiim-vebenn52 ben bugün oldum çatı muayenesi canım sende doğurmamışsın hadi bakalım beklemeye devam çok sevindim sana da epey paniktinn hadi bakalım az daha dursun
Minigiim-vebenn52 cicek867 bana da yapmadı canım muayene cuma günü nst ve suyuma bakıp yapacakmış ona göre 🌸 cuma günü belli olacakmış doğum vakti bakalım hayırlısı olsun
cicek867 Minigiim-vebenn52 kanala kafasını dayandığını doktor mu söyledi canım mesela ultrasonda yüzünü görebildiniz mi yada yüz bölgesini benimde epey aşağıda çok az zaman kaldı dedi ama ultrasonda yüzünü gösterdi kafam karıştı kanala girince gözükmez diyorlardı
cicek867 Minigiim-vebenn52 hiç dayanılmıcak birşey değil ama tabi az da değil ilişki gibi değil ileri geri baya kurcalıyor orayı 15 20 saniye ancadır sonrasında kanamam lekelenmem oldu
Minigiim-vebenn52 cicek867 evet yüzünü gösterdik yandan gördük doktor söyledi kanala kafasını dayamış diye daha kafasını sokmamıs ama önemli olan kafasını sokması size kanala girdi mi dedi