Kbagci Karanfill AMC kullaniyorum memnunum ama cok pahali birdaha almam sahsen fissler cok iyi diyorlar ama ben tencere yerine Thermomix önermiyorum bir bak internetten
Karanfill Yenianne7 hangi modeli. Bide bu markada bozulma veya tamir durumunda nereye gonderiyoruz servisi neresi biliyor musunuz?
Nurr_22_22 Karanfill Schaferin tenceresini kullanıyorum 2.5 yıldır çelik tencere setinden çıkmıştı baya memnunum bir fissler değil ama işimi rahat görüyor
minnosbirkiz Karanfill Philips all in cooker kullanıyorum, elektrikli düdüklü, 3 ayı devirdik, aşırı memnunum, içinde pilav bile yapıyorum ☺️ bütün yemekler yapılıyor, haşlama aparatı var, yoğurt ve reçel yapma modu var, baya işlevsel bişey
Karanfill minnosbirkiz yaaa gerçekten mi onu da düşündüm ama çok kararsız kaldım.. Eti falan kaç dk da pişiriyor özellikle dana eti?
ponck-123 Mucizem24 ben 3 yıl önce aldım belki farklı üretimdir paslandı içi bir tuhaf oldu çünkü görümcem de geçen sene aldı o da memnun değil
Nur5516 Karanfill fissler kullanıyorum bir yıldır öncekiler sanki düdüklü değilmiş yani Elim kolum oldu zamandan tasarruf patlamama garantili