Kızlar benden ara ara lekeler geliyor az az çamur gibi kahverengi renkte damla damla gün içinde 3 4 damla falan … Keseyi falan gördük çok şükür şu an tam 6 haftaligiz ❤️ ama korkuyorum böyle olan varmı aranızda ? Korkacak bişey varmı yani
5.. 6 haftalık hamileler bu haftaları gecirip (Hamile olanlar)
6+1 deyim şu an 🌼 Yazarsanız çok sevinirim bu tür lekeler normalmi
Anneolmak38 o haftalarda olabiliyor genelde ama lekelenmelee normal değildir hangi haftada olursanız olun. Mutlaka doktorla görüşün progestan falan başlayacaktır
Anneolmak38 valla bende 6 haftalıkken yerleşim kanaması geçirdim açık pembe ve iki damla ama kahverengi şekilde hiç yaşamadım bilmiyorum içini ferah tut bı sıkıntı olsaydı doktor söylerdi
Anneolmak38 kahverengi ben 8e girdim oldu bugün daha öncede olmuştu doktorum normal dedi 🙄 risk teşkil etmiyor dedi ama ben progestan kullanıyorum zaten yinede Doktora gidince söyleyin
Anneolmak38 Normal de olabilir olmayadabilir buna ancak doktorunuz karar verin mutlaka danışın ona göre ilaç vs başlar belki
Bende 6+5 bugün 5+3 de lekelenmem vardi ama gecti çok şükür simdi iyi
ayanarta1 Doktora gidince lekelenme olduğunu söyledim kalp sesi duymadan gebelik kesin olmadan tedavi uygulamam dedi 🤔
Anneolmak38 8 haftalikken olmustu bende kese disi kanama demisti doktor o da genel de biriken adet kani oluyo demisti doktorum ardindan 12 haftalikta olmustu yine ayni sekilde bende merak ediyorum tekrar olucam mi diye ama doktora görünmende fayda var fitil verebilir
Anneolmak38 çok saçma doktorun öyle demesi progestan başlaması lazimdi baska bir doktora gidin bence beta hcg bakıldı mi 2 veya 3 güne bir
Anneolmak38 bende de olmuştu canım kahverengi şeklinde 4-5 gün sürmüştü doktorlar kırmızı olmadığı için ilaç veremem dinlen bol bol sıvı al demişlerdi geçti hamdolsun
- Düzenlendi
gulayy0909 Evet bakıldı en son ki beta hcg 28 aralikta bakıldı oda 898 çıktı ondan sonra da birdaha doktor hcg istemedi güzel arttığı için 2 ocakta zaten keseyi gördük gerek yok dedi
Anneolmak38 şuan aynı durumu bende yaşıyorum 7+0 olduk az önce lekelenmem oldu 2 hafta öncede olmuştu doktorumun dediği gibi progestan hapı vajinal olarak aldım sabahı bekliyorum
Anneolmak38 şuan aynı durumu bende yaşıyorum 7+0 olduk az önce lekelenmem oldu 2 hafta öncede olmuştu doktorumun dediği gibi progestan hapı vajinal olarak aldım sabahı bekliyorum
ayanarta1 progestanı sürekli mi kullanıyorsun ben lekelenme olunca kullanıyorum leke gelmeyince bırakıyorum
hatice__1 sabah akşam her gün kullanıyorm
Benimde dün akıntı şeklinde açık pembe bir lekelenme oldu doktora söyledim bugün muayene etti ve sorun yoktu kese etrafında kanama vs yok yerlesmedir dedi yinede progesteron iğne yazdı haftada 1 olursan daha sağlamlamis oluruz dedi
Sadece benim doktorum vermedi galiba 😄 Kalp atışını duyana kadar hamilesin demiyorum hastalarıma dedi 🤔