IKRAM_01 Nur_50 Maşallah size sağlıkla gelsin inşallah bebişin canım ❤️🤲🏻 Bizde 37+5 olduk an itibariyle son 8 gün 🤗🤗 Allahın izniyle haftaya pazartesi günü doğum olacak sezaryenle 39 haftalık iken
Kbagci Nur_50 yok degil maalesef haftaya randevum var. Dogum pozisyonundan cok kilosu endiselendiriyor beni biraz ilerde gidiyor kilosu aynisi oglumdada olmustu kilo yüzünden sezeryan olmustum
Sibelnogma Zeyzey17 aynıyız ama sanki 24 değil daha erkenden hesaplıyorum 3. Bebek durmaz bence 24 gün gibi 🥹
Zeynep777 Bugün 35 olduk son haftalarda zaman geçmiyor çok agirlastim aartik gelsin bakalım uygulamaya göre 35gun kalmış 🥰
minikinsantanesi Nur_50 36+4 son 24 yazıyor ama ben haftaya bilemedin öbür hafta doğurmak istiyorum Allah’ın izniyle artık çok zorlanıyorum 😁 kızım olacak 😍
Yenianne7 Nur_50 Amiin Allah razı olsun cümlesine inşallah 🥰 Hayırlı bir şekilde bebişinizle kavuşun inşallah 💕
Kbagci Nur_50 genetik bende bebegin kilolu olmasi sonradan görsen sapsayif oluyor ama iste dogumda kilolu oluyor bende 4 kilo dogmusum esimde kayinvalidem 5 kilo diyor hep
Nur_50 Kbagci oy maşallah sağlıcakla gelsin 😃ben 6.500 kg doğmuşum bidon gibi eşim 1.500 kg kedi yavrusu gibi🤣bizim bebişe boyu uzun demişlerdi bakalım kaç doğacak 33 haftalıkken 36 haftalıktı boy ölçüsü