Anneadayiii__ Eddaliko beyin bilmediği şeyden korkar bunu bilim adamları bile anlatıyor bilmediği duygudan korkarak kendini savunmaya alır
senafa_ Sibelnogma evet kesinlikle ilk dogumumda ebelere beni öldürün bebeğimi alın falan die bagırıyodum simdi dusununce guluyorum 😂😂😂
Sibelnogma senafa_ 2. De sadece yorgunluktan ıkınmaktan yorulmuştum ben bayılıyorum siz devam edin demiştim 😂 sonra kalk bize yardım et az kaldı diyince doktor beyciğim gülme gelmişti herkes kıkır kıkır 😂😂😂
Melekayyildiz 38+5 haftalık oldukkk, doktorum %60-70 normal doğum şansı verdi. Ama yinede şansımı denemek istiyorum 😂
Sibelnogma Melekayyildiz Öyle düşünme çünkü doğum anı o 100 100 oluyor doğum anı değişiyor hersey ☺️ fıtrat gereği ne cüzelmyaratmıs Rabbim ❤️ banada 2. Bebeğimde Çarın dar normal olmaz dedi ebe ama olmuştu zaten bilmiyordu sen düşün demek istediğimi ☺️
karaguzelirem_ Anneadayiii__ çevremde ailemden özellikle kim normal doğum yaptıysa buna benim kendi annemde dahil hepsinin aşırı korkunç aşırı gergin bir hikayesi var. Çok göz korkutucu. Şunda hem fikirim onlarda oldu diye bende de aynısı olacak diye bir şey elbette ki yok. Ama işimi riske atamam yani insan kendini tanır bilir neyi yapıp neyi yapamayacağını bilir o yüzden sezaryen 😂
Anneadayiii__ Sibelnogma orayı kesince hissediyor musunuz açılması için kesiyorlar ya o nasıl bir şey bi de çıkınca rahatlama oluyor mu dedikleri gibi 😂
Anneadayiii__ karaguzelirem_ Hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alalım İnşAllah bende panik atak var sezeryandan korkuyorum uyuşturdukları için bir de oradaki dikişi görürsem psikolojik olarak kendimi iyi hissetmem gibi hissediyorum
Sibelnogma Anneadayiii__ 2. De hissettim özel hastane olmasına rağmen ☺️ bağırdım bak hissediyorum diye doktorda imkansız demişti saniyelik bir hissetmeydi ama sonrasında Türkiye üstünüzden kalkmış gibi oluyor oyle güzel ☺️ hatta doğum çıkışı gülüyordum beni sandelyeyle cıkardılar diye bırakın komik böyle dedim olmaz Basın döner dediler çok iyiydim 😂
Melekayyildiz Sibelnogma yaa motive ettiniz gerçekten teşekkür ederim 🥰🫂 inşallah bende yapabileceğime inanıyorum Allah’ın izniyle 🌸
Gamze_yildirim Anneadayiii__ Mart ayında 2. Normal doğumum olucak bu sefer herşeyi bildiğim için korkan ben 😂 bunu beğendi valla bilsen de bilmesen de korkuyorsun normal olsa da sezeryan olsa da içinden bı çocuk çıkarıyorsun dünyanın en tarif edilemez duygusu gibi birşey hem zahmetli hem yorucu bı süreç ama çok çok da güzel o mis kokusu
Anneadayiii__ Gamze_yildirim haklısınız peki ıkınma nasıl oluyor devamlı mı ıkınıyoruz. Kusura bakmayın da WC deki gibi mi ıkınıyoruz daha mı kuvvetli oluyor bi de ne kadar sürede doğuyor ki içimizden çıkıyor yani 😂
Gamze_yildirim Sibelnogma ben ölü gibi çıktım doğumdan resmen ya 😂😂😂 üstümde fena bı halsizlik ve ve çok fena titreme üşüme vardı
Sibelnogma Melekayyildiz İnşallah tabi yaparsınız önemli olan bebeğin ve sizin buna uygun olması o an bir sorun olmaması zaten takip altında olunuyor . Hava desteği nst vs vs korkmayın bebeğinize güvenin ve kendinize 💕