kadeeer Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim hala hissetmiyorum bebiş hareketlerini ilk gebeliğim normal mi bu durum geçen hafta ultrasonda gayet hareketliydi dedi doktor ama dışardan hissedemiyorum bir türlü
Plankton kadeeer hafif kıpırtı gibi bir şeyler hissediyor musunuz? İlk gebeliklerde hareketler geç hissediliyor, o yüzden telaşlanmayın. Ben de en net 21. 22. haftalarda hissetmiştim. Şimdi 36+3 olduk, bazen canımı acıtacak kadar sert hareketleri oluyor 😊
Sinemgndg kadeeer ilk hamileliğinse normal ben tam 22 haftada hissettim hem bir diken üstünde idim hareketlerimi hissetmediği zaman bana doktorum en erken 20 en geç 23 haftada hissedersin demişti 1 kaç haftaya net hissedersin canım hiç kendini sıkıntı strese sokma
Elosdef Normal benim de ilk gebeliğim 20. Haftada hissetmiştim ilk önce şimdi 25. Haftadayım her gün hissetmeye yeni başladım bu zamana kadar çok düzensizdi bi gün hissediyosam üç gün hissetmediğim oluyodu :)
kadeeer Plankton yani bilmiyorum ki sanki bazen oluyor gibi ama hiç emin olamıyorum net bir şekilde bişey hissetmedim henüz