Tinii_minii_mom Kızlar bebek baş aşağı döndüğünden beri dik oturduğumda sertleşme oluyor. Yamuk öne doğru kayık oturduğumda yumuşak oluyor sizdede oluyor mu? Bunları baş aşağı olmasıyla alakası var mı? Kanala girmemişti iki gün önce daha
Gozdecaner Tinii_minii_mom evet 33 haftaligim ayakta 15 dakikadan fazla durunca semsert oluyor karnım sonra oturuyorum çocuğu presliyorum sanki hala semsert ve göğsümün altından sanki onu bastırıyorum gibi oda rahatsız oluyor sürekli hareket ediyor yatınca yamuk oturunca falan düzeliyor anca
Miraykader Tinii_minii_mom inanki bazen bişi batıyor gibi baya kramp giriyor nefes almakta zorlanıyor Rum ı ağrılar olunca sertkeşince
Tinii_minii_mom Aselsmoms içiyorum canım her şeyi. Bazen art arda olıyor bazen saatlerce olmuyor çok değişik
Tinii_minii_mom Aselsmoms ya normalde iyi bence ilacım sıkıntım yoktu bu zamana kadar nstde sancı çıktıktan snra değişti dünyam diyebilirim yaşadıgım şey sancı ise magnezyum fark eder mi ki
Tinii_minii_mom Aselsmoms 5 dakikada bire düşünce gel dedi bakalım 2 hafta snra randevum. Kendimi kontrol ediyorum bir şey olursa giderim ama Allah korusunnn bekliyorum 35. Haftamızı muayene için