Filizkrgyk Arkadaşlar grip oldum burnum tikandi tefes zor alıyorum burun sipreyi var evde onun bir zararı olurmu doktoruma yazdım ama cevap alamadım henüz
Esragok-k1 Filizkrgyk agumentin parol A gurubu ilaç olduğu için kullanılıyor kasın doğumcu dedi ama burun spreyi bana yazmadı doktor olmaz dedi çok kötydüm hatta vikis sür
Tatar59 Filizkrgyk serum fizyolojik alın hiçbir zararı yok günde istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Bildiğin tuzlu su
MelteM2cck Filizkrgyk kullandığınız markaya bağlı.. Bende defalarca antibiyotik kullandım. Astım hastasıyım düzenli ilaçlarım var kullandığım ama mesela otrivine burun spreyini asla kullanamazsın direk kandan bebeğe geçiyor ve çok zararı var dedi doktorum. Her burun spreyi kullanılmıyor
L_51 Birşey olmaz diye biliyorum çünkü ben ilk gebeligimde doktorumun kontroluyle antibiyotikte kullanmıştm burun spreyinden bişey olmaz kullanabilirsiniz
Filizkrgyk L_51 evet dün akşam bende gripten dolayı hastaneye gittim antibiyotik verdi cesaret edip alamadım tabide korktum
Ilknurda Zararı olur mu bilemem ama her burun spreyini kullanamıyoruz bende kullanmak istemiştim doktor bana çocıkların kullandığı burun spreyinden önermişti
MelteM2cck Tuzlu suyla yıkama yapın. Eczaneden yıkama aparatı aldım ben tuzlu suyla yada karbonatlı suyla yıkama yapıyorum nefes almaya başlıyorum 🤭 doktorunuza bi sorun bunu. Bana önerdi doktorum hic bir zararı yok çünkü vucuda giren bisey yok
Srnbnymn Filizkrgyk ben de iki gün önce doktoruma sordum. İlladin sprey önerdi. Max 3 gün dedi. Kullandım ama çok bi faydasını görmedim. Hala tıkalı burnum
Duysal Benim doktorum izin verdi otravin ve iliadine ama internette yasak diyor. Ben bebeklerin kullandığı burun spreyi kullanıyorum sterimar içeriği temiz diye gece çok tıkanıyor
Temmuzmucizesi26 Filizkrgyk ben eşimle aynı anda hastalandım eşim kendine yazdırdı benim için eczaneye de sormuş hamileler kullanamaz demiş sizde 5 gün kullanın bırakın demiş ama sizin doktorunuz ne der bilemiyorum
_Rojbin_ Bende bugün yazdırdım salgına kapıldım sanırım aynen her burun spreyini kullanamazsiniz bende bugün sordum Almanyadayım isterseniz ismini verim olduğunuz yerde varsa kullanırsınız
Elfthh Okyonus spreyinin çocuklara göre olanını aldım oda açıyor kızlar doktronuza sorun alın bence bide boğazın tahrisse doktor onaylı pastil alın oda ise ywriyor