DAMLAKADRON 26 haftalık hamileyim. Bu hafta asla uyuyamıyorum bebekle alakası yok hareketten fln değil ama gözüme uyku girmiyor. Magnezyum başladı doktor gevşetir dedi? Sizce neden yaşayan var mı ? Lütfen dönün bana kafayı yicem
Basinc DAMLAKADRON sabaha kadar ayaktayım asla uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor bende çıldıracam 38 haftalık oldum herşey yolunda rahtladim bu haftalarda ama yinede uyuyamıyorum
minikinsantanesi DAMLAKADRON bende öyleyim neredeyse 5 6 aylıktı uyuyamıyordum son ayımıza girdik hala uyuyamıyorum gözler uyusa beynim uyumuyor saat başı lavaboya kalkıyorum göbüş dönmüyo ağrım oluyo ona uyanıyorum Allahım hayırlısıyla sağlıkla kolay kurtarsın hepimizi inşallah
Kahramankentli Valla bende uyuyamıyorum ama ben göbekten dönemiyorum bi de ikiz ondan dolayı daha bi ağırım asla rahat edemiyorum sizinki psikolojik olabilir.
DAMLAKADRON Herkese teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Amin inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız gerçekten çok zor uykusuzluk
_Rojbin_ 18/4 günlüğüm Bende aynı şekilde sebepsiz yere yatamiyorum ayak ağrılarım var gözlerimin altı çökmüş resmen 😔
Haticengin17 Ben de oyleydim kan tahlili verdim kanım skaladan dusuk cikti doktorum kan hapini 2 ye cikardi o günden beri daha rahat uyuyorum kansizlikla alakali olabilir yani