S17 Çamaşırlar az olunca kurutmaya atmıyorum peteğin üzerine koyuyorum. Onu da katlayıp dolaba koyuyorum bi süre sonra giyiniyorum mecbur. Evin içinde toz falan üzerine geçer mi geçmiş mi bilmiyorum vala artık napcagımı sasırdım
minikinsantanesi S17 kurutma makinem yok balkonum yok mecburen tele asıp peteğin yanında kurumaya bırakıyorum yeri geliyor peteğin üstüne atıyorum giyiyoruz
Beceriklianne Ben dısarı S17 ben dışarı Çamaşir asamayı sevmem dışarısı kokuyor esyalar pis pis içerde kuruturum. Ne petek üstünde kuruturum kısın. Okadar da irdeleme bence sobalı evlerde büyüdük annelerimiz soba üstünde kurutup giydirirdi bizi bence bişey olmaz okadar .
S17 Smr28 yani artık ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum ama dışarı asamıyorum hava yagmurlu oluyor üç dört parça birşeyi de peteğin üstüne bırakıyorum yani
Smr28 S17 çamaşır teli ben almayı düşünüyorum peteğin kenarına bırakıl asarsın o şekil bişey olmaz galiba çünkü direk ısıya bırakmıyorz en azından
S17 cokkasmabeabi yok hani hamilelikte evdeki toz yapışır ya da ne bileyim petekteki hava yapışır üzerine daha sonra o çamasırı giyiyoruz sonuçta ondan bi tedirgin oldum
Ayysseee S17 ohoo bunuda mi düşünüyorsunuz siz ya 😂🥲 evet giyiyorum bebeğiminkileri de kuruyorum giyiyor ne olcak yani
S17 Ayysseee yok hani petekteki toz ya da evde yürüyoruz o esnada toz yapışır sonuçta o çamasırı giyiyoruz hamilelikte dikkat ediyorum biraz fazla sanırım
duriskonunannesi S17 kurutma makinesi kullanmiyorum kapalı balkonun var oraya asıyorum çamaşırlarımı ama hızlıca kuruması gereken kıyafetleri uyudugumuz odalar olmayacak şekilde peteklerin üzerine atıyorum
Zeynepli12345 S17 peteğe asılan kurutmalık aldım ben oraya asıyorum ama küçük olduğu için çok çamaşır almıyor
aslhnkrts9 S17 başka türlü çamaşır kurmuyor evin içine çamaşır teliyle asmaktansa petekler ve kapı üstlerine asıyorum zaten 3 petek var anca yetiyo 😂 ben rulo aldım toz toplayan onla bi tur geçiyorum tozu falan alıyordur üstünden çamaşırın