Asiyam__010 Sev_sevda 4 canim ölüyorum aşırı acıkıyorum yiyemiyorum kusuyorum sürekli şuan 7+3 ne yapacagımıra bilmiyorum ne iyi gelir bir şeyler önere bilirmisiniz
melisinmutfakblogu Sev_sevda 4.hafta başladı 9 ay sürdü şuan 2. Hamileligm yine 4. Hafta başladı 17 +2 olduk hala devam edyr
Yonca_26 Sev_sevda 5nci haftada basladi 7 haftalikken dayanamayip doktorumdan ilac istedim simdiye kadar kullaniyorum gecen denedin hapimi almadim yok hala devam ediyo bulantida kötü tadtta o yüzden haplara devam😀
Nil00 Sev_sevda genelde kalp atışı başlayınca bulantı başlıyor deniliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum umarım sen hiç yasamazsin
Fatma44 Sev_sevda benim 18haftaya kadar sürdü.ilk çocukta 5.6haftalikken başladı 5. 5,5ay kadar sürmüştü.erkek bebekte fazla olmaz kısa sürer dediler benim ilki kızdı şimdi bebeğim erkek valla alakası yok bunyeyle ilgili bence
Gmz09 6.hafta da başladı şuan 21’deyim hala kusuyorum.benim bulantıyla değil de hazımsızlıkla başlıyor.Yediklerim ağzımda olunca gidip kusuyorum maalesef.Doktorum ilaç vermişti onu bırakmıştım 16.hafta da ama geçmeyince yine başlamak zorunda kaldım.