zeyneepppsultannn Bebeğimin bugün üç kere bezinde kiremit rengi turuncu gibi lekeler oldu canlar ve akşam 6 dan beri küçük çişini yapmıyor ama keyfi gayet yerinde sütüm de sıkınca çıkıyor ama emerken kendini geri çekiyor yaşayan var mı hastaneye götürmeli miyiz🥲
Cceylann01 zeyneepppsultannn canim idrarın da kristallenme olmus bol bol sık sık emzir korkulacak birsey degil.benim kızımda da oluyordu
zeynepsonmez625 zeyneepppsultannn kaç günlük bebeğiniz yeteriz sıvı ve beslenmeden bizde de öyle leke oldu doktora gittik emzirme sonrası 30 ml mama önermişti
cicekgibii_ zeyneepppsultannn üre kristal canim onun adi yetersiz beslenmede oluyo idrar azligindan sarilik olabilir doktora gitmelisiniz mama destegi onerebilir size
zeyneepppsultannn Cceylann01 tamam canım emziriyorum dün falan sütüm sıkınca geliyordu ama yetmiyor mu diye tedirgin oluyorum🥺
zeyneepppsultannn zeynepsonmez625 2 ay 5 günlük hamdolsun ama emmesi de iyi gibi az önce de emzirdikten sonra aç mı değil mi anlamak için mama verdim içmedi
Cceylann01 zeyneepppsultannn demek yeterince icmiyor canim cicini yaprken aglamiyirsa dedigin gibi turuncu renkse yeteri kadar beslenmedigind3n oluyor canim
Lavinya_21 zeyneepppsultannn eger tişini yaparken aglıyorsa yani yanıyor demektır. Benim oglumda 4 aylıktı bu sebeple götürdük gün verdi gelin sünnet yapalım diye. Sünneten sonra düzeldi cnm