Maya_arya Merhaba kızlar bugün 14+5 olduk ara ara göğüslerime iğne batıyo uçları agrıyo şişiyo ama bugün fark ettim biraz uçları kararmaya başlamış sanki normalde çok beyaz tenim göğüslerim de açık renkteydi böyle kalmaz dimi çok değil ama canım sıkıldı
Nuur2124 Maya_arya ben hamilelik şüphesi duyduğumda eşimin anneannesi direk goguslerine bak kararmış mi derdi☺️Hamilelikle ilgili olduğu tahmini bir durum ama kalmaz umarım☺️🙌
amayinedeiyiilerledim Maya_arya hamilelikte vücuttaki renk pigmentinde artış oluyor. İlerleyen haftalarda karnınızın ortasında bir çizgi belirlecek. Vajina, koltuk altı ve göğüs ucu kararmaları çok normal. Doğumdan sonra eski haline dönecektir ☺️
Fatma44 Maya_arya benim ilk gebelikte gogsumdeki kararma koltuk altına doğru ilerlemişti ama doğumdan bı sure sonra rengi düzeliyor
Hatice--- Maya_arya ikinci hamileliğim 27 hafta olduk kızımda da oldu bunda da aynı rengi koyulaştı sütten kestikten sonra eski haline döndü bir nebze de olsa
Maya_arya Benim ilk gebelik o yüzden koltuk altında felan bişey yok ama zamanla ne olur bilmiyorum inş kalıcı olmaz kararmalar
_tuuggcce_ Maya_arya hamilelikte göğüslerim karardı. Yani kahverengi lekeler olmuştu. Göbeğimde çizgi olmuştu doğuma yakın zamanlarda çıkmıştı o çizgi, göbekte tüylenme olmuştu. Doğumdan sonra tüyler döküldü, çizgi gitti. Göğüsümdeki lekelerde kayboldu