Ftmnuurr Çalışan anneler işe baslayinca bebeğinize kim bakacak belli mi ? Benim kayınvalidem bakacak inşallah ama daha dogurmadim şimdiden aklıma geliyor nasıl bakacak diye. Yaşı var biraz. kendi annemde çalışıyor. Sürekli aklımda deli sorular
Motherscup Ftmnuurr canim benimde annem uzakta yasadigi icin kayinvalidem bakti 3yıl 60yasinda ama cok guzel bakti sonrasinda kreşe verdim simdi ikinciye hamileyim ikincime yine allah izin verirse o bakacak.Sonucta kendi cocuklarini nasil buyuttuyse torunlarinlarinida guzel bakiyorlar benim gozum hic arkada kalmadi acikcasi sende guvenmeye bak.😊
tgbmerve Ftmnuurr annem bakacak , zor gelecek biliyorum kv daha yaşlı bizde . Annemde çok dinç değil ama babam yardım eder. Sizin için de bakıcı bakmasindan iyidir derim ya elaleme güven olmuyor , kendi canları sonuçta nekadar kötü bakabilirlerki🤔
Srfclkkl Ftmnuurr ben en az 1 sene çalışmayı düşünmüyorum. İşe başlayacağım zaman da annem işimi bırakıp çocuğuma bakacak. Kayınvalidem uzak olmasa ona bırakırdım bahçeli ev ama çok uzak ya