Birdemetyasemin Teslimenursevil yaa senin postlarını çok görüyorum okuyup seninle birlikte heyecanlanıyorum o kadar iyi anlıyorum ki seni ve dua ediyorum umarm tez zamanda pozitif postunu görürüz. Herşey gönlünce olsun 💕
Teslimenursevil Bebelivekedili kuzum ilçedeyim bukunduğum yerde yok özel hastanede devlettede yapmıyolar o yüzden yarın merkeze gidio orda vericez
Teslimenursevil Birdemetyasemin Gerçekten burda yanımda olup benim heycanla bekleyen üzülen insanlar iyiki varsınız birbirimzii tanımadan derdime ortak sevincime ortak oluyosunuz hepinizden Allah razı olsun🙏🏻🌸
annelik_4 Teslimenursevil hakkında hayırlısı canım Rabbim aratmadan hayırlısından nasip etsin insaAllah🤲🤍
Cgdmerl Teslimenursevil ben de sizi sürekli görüyorum umarım güzel haberlerinizi alırız hemen. Bir de çok merak ettim nerede yaşıyorsunuz şehir ilçe olarak. Sizinle alakası yok sadece merak😊
xEndless @Teslimenursevil Rabbim gönlüne göre versin 😊 Allah’ın izni ile güzel haberler alırsın inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🤲