Heycanlianne_41 Merhaba kızlar, kocaeli şehir hastanesinde genetik test verdim sonuç 2-3 ay’a çıkar demişlerdi ama çok sabırsızlanıyorum daha önce veren oldu mu sizlerin ne zaman çıktı sonucu
Shr35 Heycanlianne_41 genel olarak test sonuç tarihlerini her zaman geç söyleriz ama teknik sorun olmazsa erken çıkar . Bende verdim devlet hastanesinde 2 ay süre vermişlerdi 20 gün 1 ay gibi sürede çıktı
Heycanlianne_41 Shr35 hastanede mi çalışıyorsunuz Hemşire 2 3 aya çıkar dedi ama 1. Ayda 1 tane testin sonucu çıktı 2.test 1-2 haftaya çıkar dedi 1 hafta oldu çıkmadı hala çok sabırsıızım hergün girip bakıyorum e nabızdan. Sonuç çıkmadan da gebelik olsun istemiyorum sonuca göre gebelik planlıcaz etraftanda sürekli soruyorlar çok bunalıma girdim
Shr35 Heycanlianne_41 Normalde hastanede çalışıyorum ama riskli gebelik olduğundan dolayı ara verdim . En kısa zamanda çıkar ön onaylanması bile kalmış olabilir geç olsunda güç olmasın öyle düşünün . Evet bencede az kalmış zaten bekleyip o şekilde planlayın sağlam adımlarla ilerlemiş olursunuz 🌸
endlesslove1 Shr35 merhaba ben aradığımda numune kabul edilmiş olarak gözüküyor tahmini ne zamana çıkar acaba
Mor-kelebek @Heycanlianne_41 @Shr35 iyi günler benimde bir sorum olacak bir kimyasal bir kürtaj geçirdim kendi doktorumdan kağıt almadan genetik testi yapabilir miyiz direk ? Birde açlık tokluk fark ediyor mu ?
Heycanlianne_41 Mor-kelebek kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı😞 açlık tokluk farketmiyor diye biliyorum istediğiniz zaman randevu alıp gidebilirsiniz maddi olarak sıkıntınız yoksa özelde daha hızlı sonuç alırsınız
Mor-kelebek @Heycanlianne_41 estağfurullah sorun değil yaptırdım testi çıkmasını bekliyoruz ayın 19 una randevu aldm inşallah o zamana çıkar