Kiymetcetinel Kızlar 33 haftama girdim bebeğim 1382 çıktı ultrasonda sizin kaçtı bu haftalarda merak ettim
Ebrosko Kiymetcetinel 1800lerde olsa anlarımda 1300 felan baya küçük. Yanlış mı anladınız acaba. Yoksa o haftada doktor kilosu düşük diye söyler uyarı ve önlemleri anlatırdı. 🤔 Eger kilo doğru ise gelişim geriliği olabilir. Ama bence bi yanlışlık vardır.
Kiymetcetinel Ebrosko doktor herşey normal dedi bu kiloda yanlışlık yoksa önlem aldırır dı dimi kuşkulandım şuan yarın bir doktorumu arayayım nts ye giricem 11 inde
Yagmurakyurek Kiymetcetinel belki cihazı yanlış ölmüştür kilosunu benimde ayın 11inde nstem var hakkımızda hayırlısı olsun
Kiymetcetinel Figenaymaz hayır eşime de sordum 1382 dediğini söyledi odamı yanlış anladı bilmiyorum ki
Aysezeyno Kiymetcetinel bence o 2382 dir doktor yanlıs söylemiştir çünkü bu ölcüde olsa hersy normal demezdi ultrason kagıdınızda ne yazıyor orda da mı öyle acaba
duyguumm26 Kiymetcetinel yanlış anlama içine kurt düşürmek istemem ama 1870 gram dı doktor geriden geliyor diyor karın çevresi geride bizim kilosu en az iki olsa olur dedi