Birannis 41+1 de bu öğlen yatışım yapıldı 12 23 de fitili koydular 1 gibi sancıları hissetmeye başladım saat 17.00 da miniğim kollarımdaydı rabbim herkese kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Birannis Temmuzmucizesi26 2. Bebeğim kesim dikisim var hem içte hem.dista ama sayısını söylemedi ebem çok fazla değil birkaç tane dedi
Birannis Temmuzmucizesi26 uyuşturuyor lar iç dikisi hissetmedim dış dikisi biraz hissettim ama öyle aman aman bir acı değil korkmayın dikisten
12hafsagunkokkaya96 Birannis bizlerede dua eder misin kolay doğumlarmiz olsun geçmiş olsun gözün aydın …darısı bize hayırlı bı şekilde
Birannis 12hafsagunkokkaya96 etmez olur muyum sancı anında herkese dua ettim rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Birannis Remziye-karahan 3 kilo doğdu doktor 10 gün önce falan 3500 en kötü 3400 dedi hafta başı 3200 dedi gelen 3 kilo ☺️☺️
Moms_0809 Ayy canım40+5deyım Pazartesi gideceğim kontrole inşallah herhalde daha çıkamayacağım hastaneden😁🥲 Gözün aydın bu arada sağlıklı büyüt inşallah