Merhaba. Bugün 14 günlük oğlumu yoğun bakıma aldılar. Zatürre olmuş. Dün tazyikli Kusma yüzünden doktora gittik, bi şey yok dendi ciğer filmi kan tahlilleri temiz çıktı. Gece nefesi hırıltılı olmaya başladı ve sanki zorlanıyor gibiydi, sabah tekrar doktoruna gittik yine bi şey yok dedi bu sefer başka bir doktorunda görmesini istedim güvenemedim çünkü. Başka doktora gittik bize yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastaneye gitmemiz gerektiğini, akciğer enfeksiyonu olabileceğini söyledi. Biz de eğitim araştırma hastanesine gittik ve zatürre diyip yoğun bakıma aldılar. Eve geldik çünkü göstermiyorlar. Sütünü sağıp bıraktım, yarın sabah tekrar gideceğim, değerlerine göre emzirebilecek miyim yoksa sağıp mı bırakacağım ona karar verecekler. Daha önceden yaşayan var mı? Ne kadar sürüyor tedavi? Nasıl dayandınız ben oğlumu şimdiden çok özledim. Kucağımdan alıp götğrdğler içeri elimde battaniyesi ve sonradan getirdikleri kıyafetleriyle kalakaldım öyle. Daha doyamadım kokusunu evde boş yatağına bakıyorum öylece. İyice sinirlerim bozuldu aklıma binbir türlü şey geliyo. Nasıl dayandınız ben delirmek üzereyim.