deletedmom6295 Evet aslında ikili rakamlarda olan ama sağlık sebebiyle tekli rakamlara düşen, haftalardır nasıl olacağı kafamı kurcalayan doğum şeklimize bugün karar verdik. yalancı sancıların başlamasıyla birlikte oluşan şeker dengesizliği sebebiyle riske etmek istemediğimiz için haftaya bugün bal oğlum kucağımda olacak inşallah🙏🏻 Zaman çabuk geçsin bal oğlum sağlıkla gelsin😍😍 sizde durum nasıl güzel anneler? kavuşmaya ne kadar kaldı? doğum şekilleri belli mi?
Asli33 deletedmom6295 benimde çatı darlığından dolayı senden 2 gün sonra sezeryan canım 😌 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼
YagizAsyaMom deletedmom6295 maşallah maşallah bizimde pozisyonumuz normal doğuma elverişli ama maalesef oğlanımın kilosundan ötürü sezeryan kapıları açıldı bize de 🤦♀️ Bakalım haftaya konuşacağız doktorumuzla bu hafta yine kansızlık Sebebi ile damardan takviye aldık heeşeyin hayırlısı olsun kavuşmanın bile 😍 23 gün sezeryan olursa bilemiyorum
Sirvanaydiner deletedmom6295 bende yarın olucam doğum kanalına girmeyip suyu azalan inatçı oğlum yüzünden🤦🏼♀️ ayy Allah yardımcımız olsun ya 🙏🏻
Buseamaikizlerburcu 38+4um bnde doğumu bkliyrum sanci gelmezini ve hicbir belirtimde yok 😑 Gozun aydin bu arada keske bnde ozele gitseydim simdiye cocugum kucagimdaydi ama devlet olunca doktorun keyfini bkliyz 😔
deletedmom6295 Buseamaikizlerburcu aslında düne kadar beli değildi ama akşam yaşadığım sancıdan sonra oluşan ciddi şeker dengesizliği normal doğumdan yana olan bütün umutları suya düşürdü. sağlıkla gelsinler de anneler herşeyi göğüsler
YagizAsyaMom deletedmom6295 ayy ne heyecanlısındır sen şimdi yaaa olsun böyle kavuşmaya can feda 😍 bakalım bize ne diyecek doktor
pamuk_anne deletedmom6295 tarihiniz hayırlı olsun, sağlıkla gelsin kuzucuk. Şeker dengesizliği derken biraz detay verebilir misiniz? Ani yükselme ve düşüş gibi mi?
deletedmom6295 pamuk_anne ani düşüş yaşıyorum evet sancı oldukça. bu da beni tedirgin ettiği için doktorumla konuşup sezaryen kararı aldık. genel seyir normal ama ani düşüşlerim oluyor baş dönmeleri ve mide bulantıları eşlik ediyor buna. çarşamba günü 38. haftanın bitimine kadar kontrol altında olup ardından sezaryenle doğum gerçekleştirilecek nasipse
pamuk_anne deletedmom6295 Allahım sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim alın kucağınıza evladınızı. Dilerim her şey yolunda gitsin her birimiz için, güzel haberlerinizi bekliyorum 😊
Usakli64 deletedmom6295 canim senin diyabetin var diye sormak istedim gebelik şekerim ciktigi icin diyet yapiyorum ve cok şükür duzene girmisti 15 gündür. Bugun kahvalti sonrasi agirlik hissettim 147 çıktı sekerim. Bu ara ara olusan dengesizlik icin önerin var mi acaba moral bozuklugu filan etkiliyor olabilir mi?
Nurcin Usakli64 kız şu an doğum da :D bi rahat vermedik şeker hastaları olarak :D stres etkiliyor.. bi de yavaş yavaş yediğin içtiklerine dikkat et. neyin yükselttiğini bulursun. benimkini simit yükseltiyor. :D
deletedmom6295 Usakli64 stres şekeri çok etkiliyor mümkün olduğunca stressiz geçirmeye çalışın günlerinizi