Ozge4154 2022 Mayıs ayında spinal oldum. Nasipse şubatta bir doğumum daha olacak yine spinal düşünüyorum. Doktorum doğuma alalım seni bebek taşikardi oldu diyince inanın kötü bir şey getirmedim aklıma hep spinal istedim ve hep bebeğimi kucağıma alacağım anı düşündüm. Herkesin acı eşiği Farklı evet ama kötüyü düşünmek kötüyü çağırır bence. Doğumun her türlü zor dua ederek, zikir çekerek olumlu düşünerek girin ameliyathaneye. Ben bol bol fotoğraf çektirdim doğduğu anın. Ayağa kalkmalarım, yürümelerim çok iyiydi. Doktorum büyük tuvalet ve gaz çıkarırsam ertesi gün çıkabileceğimi söylemişti ve öyle de oldu çok şükür 24 saat kaldım hastanede ve 2, 3 güne tamamen ağrılarım geçti diyebilirim. Spinal olacaksanız kesinlikle bol yürüyüş yapın kendinizi zorlamadan çok etki ediyor. Bol su, kahve, çay için ağrınızın olmaması için. Spinalde benim boynum omuz kısımlarım çok ağrımıştı sıcak su torbası almamıştım şişeye sıcak su koymuştuk iyi gelmişti ve ben heyecandan çok ama çok üşümüştü ayağım uyuşukken bile hissediyordum soğuk olduğunu o derece kalın çorap patik tarzı bir şey alabilirsiniz. Aklıma gelen başka bir şey yok sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım ☺️