Yazmelegi_ Kızlar bende boyle bir şey var hastalık gibi bisey oldu gördüğüm sayıları önce TEK tek topluyorum sonra cift mi tekmi çıkacak diye bakıyorum ve hep çift çıksın istiyorum artık kafayı yiyecek duruma geldim bunun için hangi bölüme gidebilirim
Ayperigun Yazmelegi_ Bende gördüğüm bütün yazıları içimden tersten okuyup çeviriyorum ve artık o kadar profesyonel oldum ki her şeyi tersten çevirip konuşabiliyorum saniyeler içinde. Bende bazen kafayı yiyiyorum ama alıştım artık galiba çocukluğumdan beri böyleyim
umena Yazmelegi_ bence gitmeden kendini iradenizle yenebilirisniz yapmayacağım deyin zamanla unutursunuz benimde böyle bi takıntım vardı hayali bi araba otoparkım yolda gördüğüm arabaların sonu 2 haneli olanları gözümü kırpıp otoparka park ediyodum 😂😂😂 tabi ergenken. Sonra inatlaştım ve yapmadım unuttum sonrasında
Pemberuya Yazmelegi_ bende 4 er 4 er sayıyorum her şeyi küçüklükten olan bişey 😀 bu psikolojik bişey OKB obsesif kompulsifdi ismi yanlış hatırlamıyorsam maalesef
Hopefulmom Yazmelegi_ küçükken matematik dersi ile ilgili çevreniz çok baskı mı yaptı acaba bilinç altınıza yerleşti eğer yanlış birşey söylediysem affola bazı belediyeler ücretsiz psikolog desteği veriyor eğer beni yanlış anlamazsanız 🙏
Yazmelegi_ Hopefulmom yok neden yanlış anlayım🌸 çocukluktan beri hic iyi şeyler yaşamıyorum zaten ders konusunda da çok stresli geçerdi matematik hiç sevmem bunlarla alakası varmidir ki
Hopefulmom Yazmelegi_ kimseyi kırmak istemem 🥰 ben öyle tahmin ettim çok kırmızı oda izledim sanırım bir ara vardı ya böyle bir dizi psikolog dizisi. Belediyenize sorun bu psikolog desteğini belki vardır böyle bir destek ☺️
Yazmelegi_ Hopefulmom psikiyatriye randevu aldım bakalım bi gitcem o ne derse ona göre belediyenin varmış ordan destek alırım artık, çok teşekkür ederim ❤️
Hopefulmom Yazmelegi_ Rica ederim inşallah herşey gönlünüzce olur umarım size yardımcı olabildiysem çok sevindim 🙏
denizalismom Yazmelegi_ bende yolda ki tüm tabelaları okuyup kaç harf var sayıyorum. Yerdeki fayansları sayıyorum. Plakları ezberliyorum🙄🙄 ve geçtiğim o yoları asla da unutmuyorum. Bende de bu takıntı var maalesef engel olamıyorum 🤷🏻♀️
Babyy001 Bende yürürken kaldırımları sayıyorum kaç adımda bitiyor onu hesaplıyorum aynı sizin gibi çift sayı çıkmayan herşeyde sinirlerim bozuluyor 😅