turkan403 Kızlar mrb bı arkadaşım bu rahim filmi anlayan var mı bakar mısınız doktor çatal var demiş ama ne oluyo tam olarak yardımcı olur musunuz 🙏
tgbmerve turkan403 her iki tarafa da sıvı akışı var ama film yeterli değil, Dr un yazdığı sonuç çok önemli eğer tüp lerde bir genişleme , sıvı da bir gollenme oluyorsa bunlarda gebeliğe bir engel olarak görülüyor.
turkan403 tgbmerve çok teşekkür ederiz cevapladnz için doktoru bidaki regl olunca gel demiş rapor filan vermemiş sadece çatal var demiş çatal goremdm ama ben sol tüpte geçiş sıkıntısı demiş net bişey konuşmamis
tgbmerve turkan403 allahalla keşke kağıt verselerdi , benimde sol tikaliydi bir tüpte genisleme var felan yazıldı. Sonra başka bir Dr da ufak bir kesi ile batindan cerrahi oldum Dr ne genişleme var dedi ne birşey her şey yolunda tupude çok kolay açtım dedi,
tgbmerve Bbk88 olması gerekenden fazla geniş oluyor hortum gibi düşünün , bir bölümü geniş , orda ödem olabiliyor yada sperm orda birikip ilerlemeye biliyor onu Dr daha iyi yorumlar size