12betul genc2kizannesi ben de bağkurluyum iş yerim var fakat prim borcundan dolayı alamıyoruz . Tüm prim borcunu kapattıktan sonra alabiliyoruz . Ona da 5 yıl süresi var .
ucaremina @“tugcesakzci”# amayinedeiyiilerledim merhaba kendi adıma limited şirketim var bende alabiliyor muyum
ASE6154 ucaremina %51 hisseli olanlae ve şirket sahipleri alamıyor diye biliyorum. Benimde şahıs şirketim var haziranda doğum yaptım araştırdım heryerde böyle yazıyordu, sanki biz prim ödemiyormuşuz gibi 😒
tugcesakzci ucaremina 170den detaylı bilgi alabilirisiniz herkes farklı bilgş verecektir bu konuda en doğruyu 170 verir. Çoğunlukla vermiyorlar ama
ucaremina ASE6154 170 i aradım Alabilirsiniz dedi muhesebecim bir alırsınız diyor bir alamazsınız diyor benimde kafam karıştı
ucaremina ASE6154 şöyle şirket ortakları hariç Bağkurlular alabiliyor diye yazıyor benim de kafam karıştı 2 muhesebeye sordum 1 alırsınız dedi diğeri de alamazsınız dedi 170 aradım oda alırsınız dedi kafam karıştı bende anlamadım
ucaremina ASE6154 Almak için uğrastiniz mi sizinde 4/b mi çünkü 170 alırsınız dedi limited mi şirketiniz
ASE6154 ucaremina benim ki şahıs şirketi canım ortak yok %100 bana aitolduğu için alamıyormuşum kendi muhasebecim söylemişti sen yine araştır tabi
ucaremina ASE6154 benim ki limited şirketi ortağım yok 170 alırsın dedi kafam karıştı ben deneyeceğim yani raporları alıp teslim edeceğim bakalım daha