whitechocalete Kızlar göbek bağı zarar görmesin diye zıbından ziyade diğerini giydirmek daha mantıklı geldi bana hastane çantası için de öyle koydum siz ne düşünüyorsunuz
Churcill whitechocalete benim hastane çıkışı takımımda da o üstlerden vardı hemen çıkardım kullanışsız geldi bana. Eğer göbeğinden korkuyosanız üstüne sargı bezi koyabilirsiniz ince bi kat.
Gozdecaner whitechocalete bir zararı olmuyor zıbın koysanizda hastaneden sonra göbeği düşene kadar hep giyecek zaten zıbın kucaginizdada sürtünüyor o artık ölü hücre yapısına sabit mikrop kapmadikca kendi kuruyup dusuyir zaten
Bebegim3444 whitechocalete o içlik dediğimizin bir ismi vardı ama unuttum 😂 bende ondan aldım cok aşırı yumuşak oldukları icin gobek bağına da zarar vereceklerini düşünmüyorum. Aksine hepimiz onlarla büyüdük. Küçülene kadar giydirincem.
Churcill whitechocalete giydirip çıkartması zor sürekli yukarı doğru sıvanıyo bebenin önünü örtmüyo değişik bişey yani 😂 zıbın büsbütün daha iyi geldi
Esraabbaa Hastane ve ilk bir iki hafta için en azından ben de ondan aldım 3 adet. Yenidoğan kollarını falan giydirmek daha kolay olur diye
whitechocalete Bebegim3444 evet bende öyle düşündüğüm için açıkçası zıbın yerine ilk zamanlar onları giydirmeye düşünüyorum zıbından daha sağlıklı olur
likesah whitechocalete ben de dogum cantasina o icliklerden koymustum ama hastanede zibin giydirmemi soyledi hemsireler karnini daha iyi tuttugu icin zibin oneriyolar. Cantaniza 1-2 tane koyun isterseniz.
Aysnk whitechocalete ebeler o gömlek gibi şeyi istemediler bunu çocuğa giydirme dediler beli açılıyor hep kucaklarken filan diye en iyisi çıtçıtlı