Nurcann111 tgbmerve canim 1 hafta arayla verdim biri devlet biri özelde devletteki 0.3 cikti ozeldeki 1.20 bu ayin 17sine kadar beklicem kadin doguma gidicem adet olmazsam eger
Nurcann111 tgbmerve aay bu arada ben kendi derdime daldim çok şükür rabbim kucagina saglikla sıhatle almayi nasip etsin canim benim♥️🤲
Nurcann111 Meryeminannesi20 ben onu yapmadim dur disari ciktigimda bide onu yapim kuzum denemek lazim
Nurcann111 ttksacr aay masaallah dur kiz insaallah oyledir bende 17 araliga kadar beklicem bakalim insaallah oyle olur benimde..
Sarina98 Teslimenursevil kan testi yaptırmadım(karışıklıktan dolayı gidememiştim doktora, yurtdışındayım), bildiğimden 1 hafta sonra düşük oldu.
Teslimenursevil Nurcann111 5 eczanedende aldım sürekli markaları aynıydı freeyly awox ve days doctor markalar yani bilmiyorum hepsi bozuk mu anlamadım
Nurcann111 Teslimenursevil bisey diyim mi sende benim gibi bekle kadin doguma gidelim bi muayne olmak şart
Sarina98 Teslimenursevil bozuk meselesi değil, bozuk olsa ( ben düşük yaptığımda aynı soruyu doktora sormuştum) biri bozuk olur 2si bozuk olur 3ü ayni anda nasıl bozuk olur? demişti, mümkün değil.
Teslimenursevil Nurcann111 kuzum kan verdin mi yakında yada başka test yapsana benim dünkü testlerim çiftti bugün yine yaptım çift çıktı
Sarina98 Teslimenursevil bitanem, bu nedenle diyorum, kendini koru düşük olmaması icin. bolca dinlenmen gerek