Mesa3333 Coraspini kaçıncı haftada bıraktınız? Bırakınca iğnenin dozunu artırdıniz mi ? Ya da iğne vurma saatinizin arasını 12 saatte bir olacak şekilde düzenlediniz mi ?
naneliseker_ Mesa3333 corapirin 32. De bıraktırdı doktorum. Oksapar doğumdan 1 gün önce bırakacağız dedi. 12 saate bir değil 24 saatte bir vuruyorum igneyi doz aynı.. :)
Merve1414 Mesa3333 34 de bıraktirmisti doktor coraspirin sadcee igne kullanmıştım doğuma kadar her gün 16.30 da vurduruyorum tabi bazen daha erken yada geçte olabiliyor
Pnar3534 Mesa3333 bende 35 e giriş yaptım. Doktorum coraspini bırakmamı söyledi. Yarından itibaren içmeyeceğim. İğneyle devam edicem
Yazmelegi_ Mesa3333 32 veya 34 te bıraktım iğne dozunu arttirmadim hergun aynı saatte vuruyordum akşam 9 dan 9 a
Mesa3333 naneliseker_ 36 haftadayim bırak dedi bana da ama tedirginim daha doğrusu bırakmak istemiyorum ama hem anneye hem bebeğe olan risklerden de bahsetti.tabi bıraktım ama tedirginlik devam ediyor aşamadim
naneliseker_ Mesa3333 ha sıkıntı yapma ben daha erken bıraktım yine sana geç biraktirmis ki mecbursun canım. Coraspirin anne sağlığı için bur yere kadar. İğne de yeterli oluyor bebise🙃
Mesa3333 naneliseker_ çok teşekkür ederim ❤️ İlk gün olunca tedirginim işte inşallah sağlıkla kucaklariz Bebislerimizi 🌸🌸
GizeemArslaann Kızlar ben de coraspin kullandım 34e kadar. 34te bıraktım ve iğneyle filan devam ettirmedi doktor. Neden olabilir. Şu an 39.haftadayım
Mesa3333 GizeemArslaann normalde iğne kullanıyor muydunuz coraspini önlem amaçlı mi yoksa pıhtılaşma bozukluğu olduğu için mi kullanıyorsunuz
Cgdmerl GizeemArslaann herkesin durumuna göre değişiyor, mesela ben de 12. Haftaya kadar oksopar 12. Haftadan sonra corasprin kullanıyorum birlikte kullanmadım hiç. Hepimizin kullanma sebebi temelde aynı olabilir ama farklı yanları vardır illaki
Pnar3534 Mesa3333 hayır arttırmayacağım.doktorum bana coraspini bırakacağız bir süre sonra çocuğa giden damarlardan birini tıkıyor dedı. Ancak iğnemın dozunu arttıracağımı söylemedi. Ben yıne akşamları sadece vuracağım iğneleri